skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Hareide smilte bredt

Foto:Tor Richardsen/SCANPIX
Foto:Tor Richardsen/SCANPIX
Åge Hareide smilte bredt etter Norges seier i Minsk. Han fikk svarene han ønsket seg rett før toeromspillet.

Publisert 13.10.2005 05:34.
Jeg er veldig fornøyd. Vi fikk ting til å fungere, og vi spilte på oss selvtillit. Seieren betyr også at vi seedes på tredje nivå i neste kvalifisering, oppsummerte han etter kampen.

Han ville se et velfungerende overgangsspill, og det var også slik Norge skapte sine sjanser på en dag da presisjonen på dødballservene var for dårlig.

Hareide ønsker seg Tyrkia som motstander i omspillet, men er forberedt på at det kan bli Spania eller Tsjekkia. Om vi skal greie det, må vi ha bunnsolid defensiv organisering, mange ballerobringer, stor presisjon i pasningsspillet og stor fart, sa Hareide som i november har John Carew klar igjen etter sykdom. Da våger han også å bruke Daniel Braaten som han sparte onsdag grunnet fare for gult kort. (©NTB)

Siste saker:

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no