skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Hoseth måtte på do

Arkivfoto:Morten Holm/Scanpix)
Arkivfoto:Morten Holm/Scanpix)
Mens lagene sto oppmarsjert og Mexicos nasjonalsang tonet fra høyttalerne, startet Magne Hoseth en langspurt. Han måtte på do.

Publisert 26.01.2006 09:50.
– Jeg håpet vel at ikke alle fikk det med seg. Jeg måtte på toalettet, ja, sa Hoseth etter landskampen mot Mexico onsdag.

Han forsvant i garderoben på motsatt side av Monster Park og var borte da de ti gjenværende spillerne stilte opp til lagbilde. Mens kaptein Brede Hangeland var i ferd med å fullføre myntkast og sidevalg, og lagene skulle stille opp til avspark, kom Hoseth løpende ut igjen. Han hoppet over reklameskiltet og rakk å finne plassen sin før kampen var i gang. – Jeg hadde ikke magetrøbbel under kampen, det var ikke derfor det ikke gikk som jeg ønsket, sa Hoseth til NTB.

– Mexico hadde ballen veldig mye i første omgang. Det gikk vel greit defensivt, men offensivt var jeg ikke bra. Jeg brukte for mange touch. Trøsten får være at det er tidlig i sesongen, fortsatte Vålerenga-spilleren som ble byttet ut ved pause. Før kampen sa Hoseth at han aktet å vise at han hører hjemme i landslaget. Skal man være slem, kan man vel si at det gikk rett i toalettet.

Selv om Hoseth selv ikke ville skylde på magetrøbbel, sa Åge Hareide sa at Hoseth og Alex Valencia begge har slitt med magen og la til at han håper ikke flere er blitt smittet.

Årets første landskamp mellom Mexico og Norge endte forøvrig med 2-1 seier til Mecixo.(©NTB)

Siste saker:
Flere saker: ALT OM NORDMØRE
Siste saker:

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no