skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Sluttet for å ta seg av kona

Åge Hareide trakk seg overraskende som trener for Brøndby i 2002. I en bok han lanserer onsdag forteller han at årsaken var konas kreftsykdom.

Publisert 27.10.2004 09:10.
Det var mange spekulasjoner rundt Hareides plutselig avgang i den danske toppklubben, men i boken Fotball, fornuft og følelser avslører landslagstreneren at det var kona Annbjørgs kreftsykdom som var årsaken.

Aftenposten bringer utdrag fra boksen onsdag, og Hareide forteller at da det gikk opp for ham hvor alvorlig sykdommen var, så var det umulig for han å fortsette som trener. Tankene var alle andre steder enn på banen.

Operert i hui og hast

Hun ble syk på vinteren, og vi ble ikke klar over alvoret før i mars. Da ble hun operert i hui og hast. Det ble vanskelig for meg å være trener. Jeg hadde oppmerksomheten alle andre steder og satt på benken uten å bry meg, forteller Hareide. For ikke å påføre kona ekstra belastninger valgte han å holde saken hemmelig.

I boken forteller han også at han fikk en telefon fra Rosenborg-direktør Rune Bratseth samme dag som han sa opp jobben i Brøndby. Tilbudet han fikk fra RBK-direktøren sa han ja til umiddelbart. Han kunne bo i Norge og ta seg av kona, for trenerjobben i Rosenborg skulle ikke begynne før året etter. (©NTB)

Åge Hareide lanserer i dag boka Fotball, fornuft og føleleser.Siste saker:

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no