skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Seriestart for Riise

Sist Liverpool slo Middlesbrough borte, scoret John Arne Riise vinnermålet da laget vant 2-1 i mars 2002. Lørdag kveld håper han på reprise i seriestarten.

Publisert 12.08.2005 14:02.
Ja, jeg husker den kampen. Jeg husker alltid scoringene mine. Det er alltid vanskelig å slå dem borte, men vi har gjort det før og kan greie det igjen, sier Riise i et intervju med Liverpoolfc.tv..

Alt kan skje

Det er viktig at vi får en god start på sesongen. Får vi det, kan alt skje, sier Riise som har vært i pressen mer for sine utenomsportslige aktiviteter den siste tiden.

Ålesunderen føler seg godt forberedt.Det ble en kort ferie, men jeg føler meg i godt slag og ser fram til første seriekampen. Sesongen startet tidlig for oss, men det er godt med mange kamper i sesongforberedelsene, sier Riise.

Tosifret antall

Han scoret åtte mål forrige sesong, kanskje hans beste hittil i karrieren. Riise er usikker på om han vil få målsus like ofte denne sesongen. Det spørs litt hvor jeg spiller på banen, men forhåpentlig kan jeg komme opp i et tosifret antall, sier John Arne Riise. (©NTB)

John Arne Riise opplevde stor suksess sist sesong. Nå venter nye muligheter for ålesunderen.
(Foto:AFP/scanpix)Siste saker:
Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no