skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

-Helt sykt!

John Arne Riise trosset smertene da han var med på å vinne mestercupen onsdag. Jeg er verdens stolteste mann, sa han til TV3 etterpå. (Foto:Ian Hodgson, Reuters)

Publisert 26.05.2005 05:12.

Riise sa at han spilte med krampe og med strekk på flere steder, men at han ikke fortalte det til noen fordi han ikke ville byttes ut. Han fikk tabletter før ekstra-omgangene, men de hjalp ikke. I stedet var det seieren som fikk sunnmøringen til å glemme smertene.

Dette er helt sykt. I pausen tenkte vi at nå må vi gå ut de
siste 45 minuttene og ikke dumme oss ut, nå må vi være stolte og vise publikum noe, som har brukt alle pengene sine på å komme hit, sa Riise. Så scoret vi tre mål på seks minutter mot et lag som Milan. Da er det bare meant to be.

Skade og fest

Mens landslagssjef Åge Hareide satt med stadig dypere pannerynker i TV3-studio, fortalte Riise om skader og festplaner. Jeg spilte med krampe, og jeg spilte med strekk på tre steder. Jeg kommer til å slite med Italia-kampen, men jeg ville ikke byttes ut. Jeg fikk strekk i lysken og på baksiden av rompa, men jeg bestemte meg for ikke å si til noen at jeg slet. Jeg skulle spille ferdig, jeg skulle ta straffe, jeg skulle være med på
det, sa han.

Riise var Liverpools tredje straffeskytter, men skuddet ble
reddet av Dida. De som så det på TV sier at det var en god straffe. Jeg skjønner ikke hvordan han tok den, men jeg driter i at jeg bommet på straffe. Nå skal vi ha en heidundrendes fest som skal vare hele uka. Jeg skal ikke sove på tre dager, sa Riise til TV-kanalen mens Hareide vridde seg i stolen.