skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Riise klar til kamp

I kveld spiller Norge landskamp mot Serbia-Montenegro. Og John Arne Riise fra Ålesund er igjen klar til kamp for det norske landslaget.

Publisert 31.03.2004 14:13.

Av Rune Hustad

Riise har vært skadet i lang tid, og landskampen han spilte mot Nord-Irland gjorde ikke akkurat situasjonen bedre. Riise kom skadet tilbake igjen til Liverpool, og manager Gerard Houllier var ikke helt fornøyd med den norske landslagsledelsen. Hareide og Houllier har imidlertid snakket ut, og Riise har blitt skadefri, og dermed er han klar for full innsats mot Serbia i kveld.

Måtte holde seg i ro

Riise gikk skadet i over to måneder, og det eneste som kunne lege skaden, var hvile. Dette var uvant for John Arne Riise, som aller helst skal være i aktivitet hele tiden. Nå måtte han imidlertid holde seg i ro, og til NRK sier han at det var bra at kona var på ferie i denne perioden. Da kunne han ligge rett ut på sofaen, og se på TV..

Ny giv

Ålesunderen, som har spilt 32 landskamper, og scoret tre mål, synes det er kommet en ny giv inn i landslaget med Åge Hareide som trener. Han er imponert over det "nye Norge" har gjort så langt, og Riise gleder seg spesielt over de nye, unge spillerne. De er seriøse, ydmyke og jordnære sier han, noe som han ser på som en viktig suksessfaktor.

Landskampen mot Serbia er den siste bortekampen Norge spiller før VM-kvalifiseringen tar til. Nå venter tre privatlandskamper på Ullevaal, før alvoret tar til borte mot Italia den fjerde september.

John Arne Riise og John Carew har måttet forklare seg under oppholdet i Serbia.

Siste saker:
Siste saker:
Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no