Hopp til innhold
Dalai Lama i Oslo
Foto: Signe Karin Hotvedt/NRK

Dalai Lamas besøk i Norge

Oppsummert

Dalai Lama ble tatt imot av åtte partier da han fredag besøkte Stortinget. Deretter besøkte han Nobel fredssenter og holdt forelesning i Folketeatret.

  • Dalai Lama på snarvisitt

    Den tibetanske lederen Dalai Lama besøker Trondheim mandag for å delta på den internasjonale studentfestivalen ISFIT. Buddhistmunken skal snakke om hvordan man kan arbeide mot korrupsjon og skape en bedre fremtid for unge mennesker, melder NTB.

  • Dalai Lama besøker Norge igjen

    Dalai Lama har takket ja til å delta på den Internasjonale Studentfestivalen i Trondheim (ISFiT) i februar. – Dalai Lama er selve personifikasjonen på verdiene til ISFiT – dialog på tvers av landegrenser og religionsmotsetninger, og som løsning i stedet for vold, sier festivalsjef Marius Jones til Aftenposten.

  • Dalai Lama i Oslo

    Dalai Lama ble tatt imot med applaus da han besøkte Stortinget idag. Denne siste dagen under besøket ble følelsesmessig sterk for flere.

    Dalai Lama i Oslo
  • Dalai Lama fekk blårusslue

    Dalai Lama fekk ei blårusslue av elevar frå Oslo Handelsgymnasium etter ein sesjon om religion, forbruk og livsstil idag. Vidare på timeplanen er eit publikumsarrangement i Folketeateret.

    Dalai Lama får blårusslue
    Foto: Philip Lote / NRK

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no