Hopp til innhold

– Real Madrid tok ikke Vålerenga seriøst

ULLEVAAL (NRK): Spansk Real Madrid-journalist mener det var galskap å betale 1000 kroner for å se Vålerenga mot det spanske storlaget i en treningskamp.

Ødegaard

– TOK IKKE VÅLERENGA PÅ ALVOR: Journalist Carlos Forjanes i spanske AS mener Real Madrid-stjernene ikke gjorde sitt beste i treningskampen.

Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

– Dette var en kjedelig kamp, konkluderer den spanske journalisten Carlos Forjanes overfor NRK, og oppsummerer det de fleste tenkte om det som skjedde på Ullevaal søndag kveld.

– Real Madrid pleier å spille med mer fantasi og med mer fart. Jeg ble skuffet. Alle i spansk media er enige med meg, sier Forjanes, før han fortsetter.

– Real Madrid tok ikke kampen seriøst. De synes ikke Vålerenga er gode nok til å spille en så stor kamp.

– Du mener det ikke var en stor nok utfordring for Real Madrid?

– Ja. De gav ikke alt, konkluderer journalisten.

(Saken fortsetter under)

Laster Twitter-innhold
Bale

LEVERTE IKKE VARENE: Gareth Bale og de andre stjernene på Real Madrid imponerte ikke veldig i sin siste treningskamp før La Liga-starten neste helg.

Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

– Galskap å betale 1000 kroner

Vålerenga skal ha betalt Real Madrid om lag 12 millioner kroner får å få det spanske storlaget og deres beste spillere til Oslo. For å tjene penger på oppgjøret ble dermed billettprisene skyhøye: 1000 kroner på langsidene og 500 kroner bak mål.

– Mener du det er verdt prisen?

– Nei, jeg synes ikke man skal ta så mye betalt for en oppkjøringskamp. Det er galskap, sier Forjanes.

Vålerenga-direktør Stig-Ove Sandnes mener imidlertid at prisen kan forsvares.

– At det blir 0-0 er det ikke noe vi på sidelinja får gjort noe med. Vi spiller mot det beste laget i verden, sier han til NRK.

– Man setter aldri billettpriser etter teaterforestillingen eller VM i skiflyging er over heller. Prisen ble satt etter hva vi kunne tåle, for å få Real Madrid til Norge, forklarer Sandnes.

Laster Twitter-innhold

– Real Madrid fikk det tøffere enn ventet

Jose "Nacho" Fernandez

FIKK DET TØFT: Jose 'Nacho' Fernandez og flere andre Real Madrid-stjerner fikk smake på gresset i løpet av 90 minutter mot Vålerenga.

Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

Vålerenga-trener Kjetil Rekdal mener publikum fikk mye ut av de 1000 kronene de brukte.

– Bare det å se fantastiske spillere på nært hold har stor verdi. Unge som drømmer om en proffkarriere trenger opplevelser som dette å strekke seg etter, sier han.

– Men hva synes du om underholdningsverdien?

– Nei, den var ikke fantastisk. Men jeg føler det lå mer hos Real Madrid enn hos oss. Vi prøvde så godt vi kunne når vi hadde sjansen.

– Jeg er sikker på at de fikk det vanskeligere enn forventet, men de er nok ikke fornøyde med prestasjonen sin heller.

Laster Twitter-innhold

Sportsnyheter

Bjørgen Jullumstrø

Mener trenerteamet er skreddersydd for Johaug: – Rigget for et comeback

Marit Bjørgen og Pål Gunnar Mikkelsplass går inn som assistenttrenere på kvinnelandslaget i langrenn. Det betyr én ting, tror NRKs ekspert: Comeback for Therese Johaug.

Siste nytt

  • Tippemidlene: Rekordhøye 3,7 milliarder kroner til idretten

    Regjeringen bevilger 3,723 milliarder kroner av Norsk Tippings overskudd til idrettsformål over hele Norge i 2024.

    Det er en økning på 288 millioner kroner fra fjorårets utbetaling. Totalt går 7,1 milliarder av tippeoverskuddet til idrett, kultur og frivillighet, opplyser Kulturdepartementet.

    Av idrettstilskuddet går nærmere to milliarder kroner til idrettsanlegg i kommunene. Her økes bevilgningen med 180 millioner kroner fra 2023.

    – Tilgang på anlegg er en av de viktigste forutsetningene for et bredt og tilgjengelig idrettstilbud, sier kultur- og likestillingsminister Lubna Jaffery (Ap).

    (NTB)

  • Stjernefelt på 5000 meter under Bislett Games

    Noen av verdens fremste utøvere på 5000 meter tar turen til Bislett Games i Oslo 30. mai.

    Verdensrekordholder Joshua Cheptegei, det etiopiske løpeesset Yomif Kejelcha og Diamond League-mesteren fra 2021, Berihu Aregawi, leder an det stjernespekkede feltet.

    Jacob Kiplimo, Hagos Gebrhiwet, Telahun Haile Bekele, Luis Grijalva og Dominic Lobalu meldes også klar i en pressemelding.

    Den norske stjernen Henrik Ingebrigtsen står også oppført på startlistene.

    N_Wja6sQQtE
    Foto: AFP
  • Belgisk storavis: Van Aert med mål om comeback i norsk ritt

    Visma-stjernen Wout Van Aert har angivelig valgt å sikte seg inn på skadecomeback i Tour of Norway 23. mai, skriver den belgiske avisen Het Laatste Nieuws.

    Van Aert har vært ute av konkurranse siden han i slutten av mars ødela kragebeinet i endagsrittet Dwars door Vlaanderen. Dagen etter ble han operert for skaden, og 29-åringen har siden brukt tiden på å rehabilitere.

    Van Aert har herjet på den internasjonale sykkelscenen de siste årene, og Visma-rytteren har blant notert ni etappeseirer i Tour de France. Kragebeinsbruddet i Dwars door Vlaanderen kom rett i forkant av en lang rekke vårklassikere.

    11. april ble det gjort kjent at årets Giro d'Italia går uten den belgiske 29-åringen.

    – Jeg er skuffet over å miste mitt nest største mål for sesongen, men jeg må prioritere helsen og gi kroppen tiden det tar å bli bra igjen, sa Van Aert etter at beslutningen ble tatt. (NTB)

    Van Aert
    Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal