Hopp til innhold

Kat von D til Skavlan

Den amerikanske tatoveringskunstneren Kat von D, blant annet kjent fra Discovery Channel, kommer til Skavlan på fredag.

Kat von D

Kat von D møter Al Gore og OL-dronning Marit Bjørgen i fredagens Skavlan-sending.

Foto: Scanpix/AP

28-åringen har blitt superstjerne i hjemlandet USA siden de første episodene av programmet «Miami Ink» hadde premiere på Discovery Channel for tre år siden. I dag er hun hovedpersonen i den enormt populære tatoveringsserien «LA Ink», har sitt eget sminkemerke, og dater Mötley Crüe-stjernen Nikki Sixx.

– Kat von D er en veldig kul dame, og vi gleder oss veldig til hun kommer, sier prosjektleder Marianne Torp i Skavlan-redaksjonen til NRK.no.

Les også: Marit Bjørgen og Al Gore til Skavlan

Tatto-avsløringer?

Tatovøren er i Norge i forbindelse med Discoverys lansering av en egen kvinnekanal. Det er imidlertid ikke dette Fredrik Skavlan kommer til å småprate med von D om, skal vi tro Skavlan-redaksjonen.

– Nei, de kommer nok til å snakke om tatoveringskunsten og de andre prosjektene hennes, sier Torp.

Hvem vet, kanskje får vi også avsløringer om en godt skjult tatovering på Al Gore eller Stellan Skarsgård?

Sammen med OL-dronningen Marit Bjørgen, Danseband-kongen Christer Sjögren og han nye samarbeidspartner Thorsten Flinck, gjester de også Skavlan denne uken.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Kat von D

Det er ingen tvil om at Kat von D er glad i kroppskunsten sin.

Foto: Scanpix/AP

Løy seg til tatovering

En som i alle fall er stor fan av 28-åringen, er den norske motefotografen Bjørn Opsahl. Han fortalte i fjor sommer hvordan han løy seg gjennom en audition i Hollywood for å få lov til å bli tatovert av Kat von D foran filmkameraene. Resultatet ble en bevinget pinup-modell på ryggen – samt en fotoshoot med von D i etterkant.

– Jeg har fem tatoveringer, men denne er ekstra spesiell siden den er laget av Kat, har Opsahl uttalt til VG .

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)