Hopp til innhold

De første bildene fra Hollywood-debuten

Innspillingen av Tommy Wirkolas Hollywood-debut er godt i gang. Nå har de første bildene lekket på nett.

Jeremy Renner i filmen The Hurt Locker

Jeremy Renner spiller den ene hovedrollen i Wirkolas nye film. Her fra filmen Hurt Locker, en rolle Renner ble Oscar-nominert for.

Foto: Jonathan Olley / Scanpix/AP

Tommy Wirkola

Tommy Wirkola fra Alta er igang med innspillingen av den største produksjonen en norsk regissør har hatt ansvar for noen sinne.

Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX

I mars startet Wirkola å skyte filmen «Hansel & Gretel: Which Hunters». En film med det største budsjettet en norsk regissør noen gang har hatt mellom hendene.

Linker til ferske bilder fra innspillingen er nederst i artikkelen.

I filmen følger vi Hans og Grete i jobbene deres som heksejegere. Handlingen er lagt lang tid etter deres første møte med heksa i pepperkakehuset, slik en kjenner figurene fra det velkjente eventyret.

Manuset til filmen har Wirkola selv skrevet på gutterommet, men i ryggen har han det mektige Hollywood-studioet Paramount.

Filmen har et rapportert budsjett på 60 millioner dollar, og Altaværingen har fått flere stjerner med på laget. Jeremy Renner skal spille hovedrollen som Hans.

Renner er tidligere Oscar-nominert og ett av de største stjernskuddene i den amerikanske filmbyen.

Gemma Arteton skal spille Grete. Hun er kjent fra flere Hollywood-filmer de siste årene, og kanskje mest kjent som Bond-pike i filmen «Quantum of Solace».

Her kan du se de første bildene fra innspillingen:

Obsessedwithfilm

Flickr

Dailyblam

(VIDEO: Fersk amatørvideo fra innspillinga lagt ut på Youtube)