skilleToppbanner: Store studio denne ukaskilleStemmer fra arkivetskille_slutt
Store Studio 3_1_banner
Her er du: NRK.no > Programmer > TV-arkiv > Store Studio
er nettredaktør.
Adr. Store Studio
RT32, 0340 Oslo
Tel 2304 2458
Tips oss:
Kom og se på oss:
Tel 2304 2166

 

Fortsatt sinna?

"Every time I scratch my nails down someone else's back, I hope you feel it," snerret Alanis i '95 og ble kjent som ung, sint kvinne. Da Per møtte henne i London, var hun imidlertid blid som en sol. Enda blidere ble hun da Per fikset et møte med Alanis' favorittartist: Even 'Magnet' Johansen!

Publisert 23.02.2004 18:14. Oppdatert 25.02.2004 09:05.
Av Lillian Vatnøy

Se hele intervjuet med Alanis Morissette her!


Med kjæresten Ryan Reynolds på slep møtte Alanis vår kjære popsjæf Per i London i forrige uke. Det første Per la merke til, var at Alanis var snauklipt! Vel, kanskje ikke helt - men det var stor forandring fra "gamle" Alanis' hippielange rufsehår. Og klærne var lys lavendelfargede! Hva har skjedd med Alanis? Har hun - gisp! - blitt voksen?
Smilende, med kort hår og lavendelfargede klær møtte Alanis Per i London - hva søren har skjedd med dama?

Vil være gjennomsiktig

- Hva er egentlig prosjektet ditt? undrer Per, og Alanis forklarer villig vekk: - Jeg vil være "transparent", gjennomsiktig, jeg vil ikke legge skjul på noe. Det kan man trygt si at hun lykkes med. Få andre artister utleverer seg selv i samme grad som Alanis, og denne ekstreme åpenhjertigheten har delt publikum i to: én gruppe elsker ærligheten hennes og beundrer Alanis' modige selvavsløring, mens den andre gruppen hater det de kaller Alanis' intimtyranni.

Selv mener Alanis at trangen til å være "transparent" bare har blitt sterkere med åra - noe som lover godt eller særdeles dårlig for den neste plata, "So Called Chaos", avhengig av hvilken leir du tilhører.
Alanis og Ryan ble særdeles glade da Per fortalte at han kunne fikse et møte med Magnet, som tilfeldigvis spilte i London samme dag som intervjuet fant sted.

Full filofax

Selv om det har gått fire år siden Alanis' forrige utgivelse, har hun ikke drevet dank i mellomtida. Hun har puslet litt som skuespiller, gitt ut samleplate, skrevet filmmusikk og blitt forelsket. Synes du at du drar kjensel på kjæresten hennes? (Og vi legger ikke skjul på at vi føler en viss beruselse over Se&Hør-øyeblikket som er i emning..) Alanis har nemlig falt for Ryan Reynolds, kjent i Norge som kjekke Berg i "Pizzagjengen". De tafsa diskret på hverandre titt og ofte i løpet av intervjuet, noe Per selvfølgelig ikke lot seg affisere av.
Alanis og Per blar ivrig i NME for å finne annonsen Per er sikker på å ha sett.

Alanis + Magnet=sant

Et nytt sladrespalteøyeblikk oppsto idet Alanis avslører at hun har gjort litt research på mannen som intervjuer henne: - Du er fra Norge, ikke sant? Da kjenner du sikkert til Magnet?
Bergenske Magnet, en av Pers yndlinger, viser seg å være det eneste Alanis og Ryan har hørt på den siste tida, og Alanis er hodestups forelsket i i Magnets siste plate, "On your side".
Så skjer altså det som alltid skjer: Pers sykt gode hukommelse, kombinert med hans store evne til å ta opp nonsenskunnskap, slår til: Har han ikke sett noe i NME om Magnet? Skal ikke Magnet spille i London akkurat denne kvelden? Om noen timer faktisk?
Mens Per ringer Magnet, fletter Alanis og Berg - nei, vi mener Ryan - fingre...

It's ok, I'm with the band

Jaggu! Per tar øyeblikkelig affære slik bare Per kan; han ringer opp Even "Magnet" Johansen og fikser gjestelisteplasser og backstagepass til Alanis og kjæresten.

Se hele intervjuet med Alanis Morissette her!


LENKER
Siste saker:
Siste saker:
Flere saker: ALT OM PERS VENNER
Siste saker:
Flere saker: ALT OM LILLIAN VATNØY

 
SENDETID
Mandager
kl 23.10 på NRK1.
Reprise tirsdager
kl 20.05 på NRK2.
Debatt:
FOTOALBUM
10 SISTE STORE STUDIO
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no