Viktig hjemmeseier til Rosenborg

To minutter etter at dansken Tobias P. Mikkelsen tok Rosenborg opp i ledelse til 2-1, scorer Riku Riski, og tar hjemmelaget opp til en 3-1 ledelse, noe som blir resultatet til slutt.

Rosenborg viser muskler

RBK viser muskler: Rosenborgs Ole Kristian Selnæs (tv) og Mikael Dorsin jubler etter 1-0 scoring under eliteseriekampen mellom Rosenborg og Lillestrøm på Lerkendal stadion. Nå leder hjemmelaget 3-1.

Ole Kristian Selnes scora sitt første mål i tippeligaen en halvtime ut i kampen. I andre omgang utligna Frode Kippe for Lillestrøm. Dermed var stillinga 1-1 helt til 72. minutt. Dansken Tobias P. Mikkelsen skyter fra godt over 30 meter, og ballen går i mål nede ved høyre stolpe.

To kjappe

To minutter etter Mikkelsens scoring slår Svensson inn til Riski som er helt umarkert ved bakerste stolpe. Han brenner til på første touch og setter ballen sikkert i mål. 3-1 til Rosenborg.

Håper på seier

Frode Fagerli og Bård Ove Fagerli gleder seg til kamp på Lerkendal.

– Det ser dystert ut nå når Strandberg ikke er med, sier Bård Ove.

Flere fans har truet med boikott etter den siste tids dårlige resultater. Tidligere mandag ettermiddag var det amper stemning mellom supporterne i sentrum av byen, men på stadion var det god stemning.

– Vi har ikke forventninger om seier, men håper på det likevel, sier Frode.

Begge ønsker å komme ut av stadion med et smil.

Håper på seier: Frode Fagerli og Bård Ove Fagerli på Lerkendal. De håper på seier, men forventer tap.

Her følger du kampen mot Lillestrøm minutt for minutt.

Rosenborg har slitt den siste tiden og trenger en seier for å reise seg.