Astrid Uhrenholdt Jacobsen - Astrid Uhrenholdt Jacobsen skadet seg stygt under trening i fjor sommer. Før helgen skadet hun seg igjen. - Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

Astrid Uhrenholdt Jacobsen skadet seg stygt under trening i fjor sommer. Før helgen skadet hun seg igjen.

Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

Fikk skulderen ut av ledd - fikk den på plass selv

Langrennsløperen Astrid Uhrenholdt Jacobsen (23) fikk skulderen ut av ledd da hun falt på rulleski fredag.

Jacobsen skulle gå seg ned etter et rulleskirenn i Sandnes da hun var uheldig.

– Jeg har aldri gjort det før, men vet at det beste for både skulderen og smertene er å få den på plass igjen fort. Heldigvis klarte jeg det selv. Undersøkelser er gjort, og jeg må bare skåne armen i et par uker for så å trene den opp igjen, skriver Jacobsen på sin hjemmeside ifølge Nettavisen.

I fjor sommer fikk Heming-løperen sesongoppkjøringen ødelagt etter en sykkelulykke på landslagssamling. Hun pådro seg blant annet brudd i ryggen. Likevel klarte Jacobsen å kvalifisere seg til OL i Vancouver, der hun gikk inn til sjuendeplass på sprinten.

(NTB)

Siste nytt

 • Pedersen med nytt NM-gull

  Isabelle Pedersen var storfavoritt før NM-finalen på 100 meter hekk på Jessheim fredag. Hun innfridde og vant med tiden 13,31.

  Pedersen var også suverent best i de innledende heatene. Det var langt fra overraskende at det var 22-åringen som kunne juble høyest av alle da NM-finalen var avgjort. Hun løp inn til sitt tredje NM-gull.

  – Jeg kom hit som favoritt og er kjempefornøyd med gullet. Det var ingen selvfølge, for i hekk kan alt skje. Det har vi sett gang på gang, sa Pedersen beskjedent til NTB.

 • Tysse - Foto: Solum, Stian Lysberg / NTB scanpix
  Foto: Solum, Stian Lysberg / NTB scanpix

  Tysse tok suverent NM-gull

  Erik Tysse var i en klasse for seg og sikret seg nok et NM-gull med seier på 5000 meter kappgang på Jessheim. Søvvinner Håvard Haukenes var nesten minuttet bak, skriver NTB. På kvinnenes 3000 meter kappgang var det, som i fjor, Merete Helgheim fra Gloppen som gikk inn til gullet.

 • Van Gaal gir slipp på Welbeck

  Manchester United-manager Louis van Gaal har gitt Danny Welbeck (23) lov til å forlate klubben, ifølge The Guardian. – Jeg vet hva jeg har sagt til Danny, og Danny vet nøyaktig hva jeg har sagt til ham. Det er privat, sier manageren på en pressekonferanse fredag ettermiddag. 23-åringen har to år igjen av kontrakten med United, og nå er han koblet til blant annet Hull og Sunderland.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Eliteserien Sandnes Ulf - Viking
EM svømming og stup: Svømming, semifinaler og finaler
NRK Sport direkte: NM friidrett
NM i friidrett