Hopp til innhold

Utelukker ikke utleie

Mesterliga-spill gjør det vanskeligere for Tore Reginiussen i Schalke 04.

Tore Reginiussen

Det faktum at Schalke 04 skal ut i Mesterligaen til høsten, gjør det vanskeligere for den tidligere TIL-stopperen å få spilletid.

Foto: Gunnar Grindstein / NRK

Tyskland-proffen Tore Reginiussen (23) dukket opp på TILs trening på Alfheim tirsdag ettermiddag – etter å ha feiret nasjonaldagen i Tromsø.

Framtida i Bundesliga og storklubben Schalke 04 synes en smule usikker for finnmarkingen. Det faktum at Schalke 04 skal ut i Mesterligaen til høsten, gjør det vanskeligere for den tidligere TIL-stopperen å få spilletid.

– Ja, det kan fort bli tøft. De spillerne som var der sist sesong blir, og i tillegg kommer det inn et par nye fjes. Det gjør det ikke enklere at klubben også har hentet inn Metzelder fra Real Madrid. Han er jo også stopper. Så konkurransen på stopperplass er stor. Men det kan jo være en mulighet å spille andre plasser også, sier Reginiussen til NRK.

Utleie kan bli aktuelt

– Kan det være aktuelt for deg å bli leid ut til en annen klubb?

– Det er selvfølgelig en mulighet. Men må nesten høre med klubben hva de tenker om min situasjon, om de har lyst å leie meg ut en stund, det kan sikkert være en mulighet.

– Hva med å komme tilbake til Tromsø?

– Nei, de trenger meg ikke her. Så bra som det har gått, så skal ikke jeg komme tilbake å klusse det til, flirer Reginiussen etter en ei økt på det utskjelte kunstgresset på Alfheim.

Kun 19 minutter

Han fikk bare smake 19 minutter Bundesliga-fotball i vinter før ryggen igjen slo seg vrang. I innspurten i gullkampen slapp ikke Reginiussen til.

– Jeg fikk noen kamper etter sesongen. Nå er det ferie fram til slutten av juni. Skal til USA en tur, og satser på å trene litt mer med TIL før det, sier Tore Reginiussen.

Flere nyheter fra Troms og Finnmark