skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Stenger pressen ute

Åge Hareide er ikke helt fornbøyd med den norske pressen. Foto:Erik Johansen/SCANPIX
Åge Hareide er ikke helt fornbøyd med den norske pressen. Foto:Erik Johansen/SCANPIX
Åge Hareide mener norske medier avslører for mye, og har bestemt seg for å stenge deler av treningene i Italia torsdag og fredag.

Publisert 01.09.2004 12:16.
Landslagssjefen har sett seg grundig lei på at norske medier i detalj går inn på formasjoner og andre ting fra trening. Enten er dere på lag med oss, eller så er dere på lag med italienerne, sa en småirritert Hareide til norsk presse før onsdagens trening på Ullevaal. Det var landslagets siste økt på norsk jord før avreise til Palermo onsdag ettermiddag. Lørdag er Italia første motstander i VM-kvaliken, og Hareide legger ikke skjul på at han vil holde kortene tett til brystet.

Dødball

Jeg kommer til å stenge av for pressen de siste 30 minuttene under treningene i Palermo torsdag og fredag. Da kommer vi blant annet til å trene dødball, og det er ingen vits i å ha norsk presse eller italienere som står og ser på. Dødballene blir viktig for oss, sier Hareide. Landslagssjefen oppfordret pressen i å tenke mer over hva de rapporterer i forkant av en så viktig kamp som mot Italia. Noen ganger kan det gå mot oss det dere skriver. Derfor kommer det til å bli en del tåkelegging fra min side, bare så dere vet det, sier Hareide.

Nye Norge

Etter å ha fortalt om sitt innskjerpede medieopplegg, fortalte Hareide om visjon Nye Norge som Norges Fotballforbund har fått ekstern hjelp med.
Hovedvisjonen for Hareides lag er Å skape stolte øyeblikk.
Visjonen består av tre grunnverdier. Nye Norge skal tro på:
* Individuelle prestasjoner, Dette skal gi fargerike spillere.
* God stemning. Dette skal gi underholdende fotball.
* Samspill. Dette skal gi lagspillere. Laget kan godt bestå av stjernespillere, men disse skal være stjerner i laget.

Må tore

Vi ønsker prestasjoner vi kan være stolte av. Vi skal være folkets lag. Fotball er øyeblikkets spill. De magiske øyeblikkene sitter igjen, sier Hareide og trekker fram Rosenborgs mesterligatriumf over Maccabi Haifa i Israel. Hareide fikk spørsmål om visjonen kanskje var litt for høyt-svevende, og om dette ikke kunne slå tilbake på ham og laget når motgangen en gang melder seg. Jeg tror våre spillere kan skape dette for Norge og for seg selv. For min egen del må jeg tore å ha ambisjoner hvis jeg skal være i denne jobben, sier Åge Hareide. (©NTB)

Siste saker:
Siste saker:
Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no