skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Hareide fortsatt ubeseiret

Åge Hareide var ikke blid da han møtte spillerne i pausen av kampen mot Belgia. Men etter 2-2 smilte han igjen.

Publisert 19.08.2004 06:31.


Første omgang var dritt, den andre var bra. Men vi gjorde
nybegynnerfeil som kostet oss to mål. Vi må gjøre noe med det før vi drar til Palermo, ellers lager italienerne pasta av oss, sa han.

Spilte naivt

Vi spilte naivt og ga bort ballen da vi spilte med ti mann (fordi Claus Lundekvam var ute for å bli sydd). Så tapte han en hodeduell, og Vidar Riseth så ut som han tenkte at Claus vinner alt, jeg trenger ikke å ta ut dybde. Det er en dum måte å slippe inn mål.

Hva jeg sa i pausen? Nei, det kan jeg ikke avsløre. Det er for lavt under taket til det, sa han med et glis. Jeg sa fra, men de skjønte det selv også. Og han fikk en annenomgang som gjorde ham glad. Jeg er veldig godt fornøyd med annenomgangen. De reiste seg etter en slurvete førsteomgang, sa han.

Godt gammelt

Han ville se laget sitt øve på måten Norge skal spille hjemme mot Hviterussland og de andre motstanderne i VM-kvalifiseringen. Mest skapte Norge på den gamle, gode måten: Dødballer. Og det er jeg fornøyd med. Luftstyrke og dødballer blir et viktig våpen mot Hvite-russland. Vi kan ikke glemme det som har brakt Norge heder og ære, vi kan ikke si at nå skal vi score bare flotte spillemål. Det er en tendens til at vi ønsker å spille i hver situasjon, selv når det er trangt. Det må vi slutte med.

Hareide mener at også det offensive ble mye bedre etter pause. I første omgang fikk vi ikke satt i gang spillet. Vi var for nølende på ballen og brukte for lang tid, og Belgia forsvarte seg godt. Etter pause var vi mer aggressive, brukte kantene og fikk vendt spillet mer. Vi fikk også med Derek (Sørensen) mer. For en nøytral tilskuer må annen-omgangen ha vært nokså grei å se på, sa han.

Skryt

Hareide skrøt gjerne av Frode Johnsen, som var meget sterk i rollen som hengende spiss og vant alt i luften. Han scoret et mål og sto bak mye av det Norge skapte. Klart han har tatt et nytt steg. Han har jo fått ny trener, vet du, gliste Hareide, som var Johnsens trener i Rosenborg i fjor. Han gjør ting rasjonelt og viser at han er i god form. Han blir viktig for oss, sa Hareide og skrøt også av lagkaptein Martin Andresen. Han sto fram i annen omgang og tok laget med seg. Jeg er godt fornøyd med ham. Han sto distansen veldig godt. Det må være god
kondisjonstrening å spille bridge... (©NTB)

Siste saker:

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no