Døvle scoret tre i toppkamp

PORSGRUNN (NRK) Urædd valset over Lyn, og ga seg ikke før det sto 6-1 på tavla.

Urædd-Lyn

Se høydepunkter og intervjuer i videoen.

Urædds Heidi Bjørntvedt satte inn 1-0 etter 21 minutter. Dette var også resultatet ved pause etter en omgang der Urædd var best uten å imponere.

Lyns Noor Hoelsbrekken Echkhoff utligna i 2. omgang, men det var også alt Lyn hadde å komme med. Deretter var det nærmest bare hjemmelaget som hadde ballen. Urædd dominerte fullstendig.

Siw, Siw, og Siw

Siw Døvle var blant Urædds beste. Hun scoret 4-1, 5-1 og 6-1. Nora Eide Lie sørga for det tredje målet. Døvle, og Eide Lie, reiser sammen med Mariken Kleppe på landslagssamling med Norges U19 lag denne uka.

Urædd topper tabellen i 1. divisjon for kvinner, fire poeng foran Grand Bødo som vant sin kamp mot Byåsen søndag ettermiddag. Nå er det to ukers pause, før Porsgrunnslaget reiser til Vestlandet for å møte Haugar.