Backstreet Boys tilbake til Norge

– Dette er helt klart den ultimate sommerhappening, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Backstreet Boys anno 2013

Nick Carter, AJ McLean, Howie Dorough, Brian Littrel og Kevin Richardson kommer tilbake til Norge i sommer. Bildet er fra 2013

Foto: Imeh Akpanudosen / Afp

Verdens mestselgende boyband kommer tilbake til Norge i sommer. Både anmeldere og publikum roste bandet da de spilte for utsolgte arenaer i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim i mars.

Hylekor

Konserten i Oilershallen var utsolgt da bandet var i Stavanger i mars.

Foto: Benedicte Alexandra Rottem / NRK

Til sommeren kommer de fem stjernene til Odderøya Live i Kristiansand 11. juli, og til The Tall Ships Races i Fredrikstad 12. juli.

– Dette er helt klart den ultimate sommerhappening, hvem elsker vel ikke god musikk og flotte båter i herlig samspill? I mars var det ville tilstander og konsertene var stappfulle, vi gleder oss til å ta dette sirkuset og stemningen til feriehovedstaden Fredrikstad, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul i en pressemelding.

Benedicte i Ettermiddagen på mP3 var en av få norske journalister som fikk møte Nick Carter og Howie D til en liten prat før konsertene i mars.

Holder over 120 konserter

Billettene til konserten på Kongsten fort utenfor Gamlebyen i Fredrikstad kommer til å koste 570 kroner. Torsdag klokken 09.00 vil bli lagt ut rundt 7000 billetter hos Billettservice.

– Dette bidrar ytterligere til å forsterke Fredrikstad og The Tall Ships Races som årets sommerdestinasjon, sier prosjektleder Bjørg Johnsrud Western og Ole-Henrik Holøs Pettersen, kultursjef i Fredrikstad.

Billettene til Odderøya Live koster 695 kroner.

De to konsertene er en del av «In a World Like This»-turnéen, som er bandets tiende turné i karrieren. Turnéen består av over 120 konserter over hele verden, og er den største bandet noen gang har lagt ut på.

The Tall Ships Races er verdens største seilskutearrangement og ett av verdens største idrettsarrangementer. Fredrikstad arrangerer The Tall Ships Races for andre gang i 2014, og nærmere hundre skuter og 4000 mannskaper ventes til Fredrikstad 12-15 juli.

Les også:

Se klipp fra da bandet var i Stavanger:

Created by InfoDispatcher

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Solberg tapte i finalen

  Petter Solberg kjørte meget sterkt gjennom hele helgen på Lydden Hill-banen i England, men i finalen ble svenske Mattias Ekstrom for sterk. Dermed sørget svensken for sin tredje strake seier i VM-sirkuset.

  Tittelen i sammendraget står etter alt å dømme mellom de to førerne. Etter fire runder skiller det fem poeng fordel svenske Ekstrom. Ned til Johan Kristoffersson på tredjeplass skiller det ytterligere 30 poeng. ( NTB )

 • Sugarlight på sjetteplass

  B. B. S. Sugarlight fra Fredrikstad ble nummer seks i kvalifiseringen til det prestisjetunge Elitloppet på Solvalla travbane i Stockholm søndag.

  Fredrik Solberg, var skuffet, men likevel fattet etter at hans stortraver ikke maktet å sikre seg en finaleplass.

  –Jeg så at det ble for tøft med tredjespor i 700 meter. Det går ikke i denne konkurransen, men slik er det bare. Jeg har blitt vant til at det går opp og ned i denne sporten, men både hesten og jeg kommer sterkt tilbake,( NTB) .

  Fredrik Solberg og BBS Sugarlight
  Foto: Siw Mariann Strømbeck/NRK