Hopp til innhold

Wrestlingstjerne, kone og barn funnet døde

Den canadiske wrestlingstjernen Chris Benoit ble funnet død med sin kone og sønn på mandag. Saken etterforskes som dobbeldrap og selvmord.

Chris Benoits hjem
Foto: Kimberly Smith / AP

 

Etterforskere tror Benoit drepte både sin kone og 7 år gamle sønn før han tok sitt eget liv, men amerikansk politi vil ikke bekrefte dette før bevismaterialet har blitt undersøkt nærmere.

Etterforskes som mord

Chris Benoit

Chris Benoit ble funnet død i sitt hjem på mandag.

Foto: WWE, HO / AP

Benoit, kona Nancy og sønnen Daniel ble funnet i tre forskjellige rom i familiens hus i Fayetteville i Georgia. Politiet tror Benoit drepte familien i løpet av helgen, før han begikk selvmord på mandag.

En nabo kontaktet politiet, som rykket ut til Benoits hjem. Huset ligger trukket tilbake i et rolig nabolag, og er godt bevoktet av en mur med jernport.

Dukket ikke opp på jobb

Chris Benoit skulle ha vært med på et stort wrestlingarrangement i Houston på søndag, men meldte forfall av personlige grunner.

World Wrestling Entertainment (WWE) sier de kontaktet politiet etter å ha mottatt flere merkelige tekstmeldinger fra Benoit tidlig søndag morgen.

Populær stjerne

Chris Benoit, som opprinnelig er fra Canada, har vunnet de fleste titlene innen wrestling, inkludert tungvektstittelen. Wrestlingprogrammet RAW ble avlyst på mandag, og erstattet med en tretimers hyllest til den avdøde fribryteren.

SISTE NYTT

Siste nytt