Fristende fisk?
Det var godt vær og god mat under åpningen av gladmatfestivalen i Stavanger.
Matdronningen Ingrid Espelid Hovig møtte Gladmatfestivalsjef Heidi Netland Berge.
Kjartan Skjelde fikk Matprisen 2009 fra Bjørn A.Stangeland.
Blåskjell tilbys på Gladmatfestivalen.
Mye folk på Straen-kaien.
Mye folk første dag på Gladmatfestivalen.
Champagne klar til servering.
Mange vil smake på champagnen.
Menytavle
Kokkelering for store og små.
Godt med en matbit.
Grønnsaker på torget.
Fina veret og fornøyde festivalgjengere.
Lokalprodusert mat, og smaksprøver av rabarbrasaft.
Pickles, syltede grønne tomater og ingefærsyltet gulrot til salgs.
Dyp konsentrasjon over matfatene.
Spennende fisk.
Unge kokkelærlinger
Deilige kaker.
Utsikt til cruiseskipet i Vågen.