Hopp til innhold

Comet får spille i Halden likevel

Comet ishockeyklubb har fått dispensasjon fra ishockeyforbundet.

Ill. foto
Foto: www.ikcomet.no

- Nå kan vi ha fullt fokus på drift og utvikling av klubben, mens klubbens sportslige ledelse og spillere kan slippe uvissheten knyttet til hjemmearenaen og fokusere fullt og helt på det sportslige, sier leder i styret, Roar Lund.

- Viktig med ny hall

Comet fikk først ikke godkjent ishallen, fordi den blant annet ikke har mange nok sitte- og ståplasser. Sesongen starter neste torsdag, så godkjenningen kom i siste liten.

- Det har slitt på hele organisasjonen å ikke vite om vi skulle få spille kampene hjemme, eller ikke. Dette er en stor lettelse for oss, sier Lund.

Etter å ha sendt inn en plantegning over hvordan klubben har tenkt å bygge om hallen, fikk de godkjent Halden ishall for bruk denne sesongen.

Den nye hallen skal etter planen stå ferdig neste år. Men før byggingen i det hele tatt kan startes må kommunestryret behandle planene.

Styrelederen tror- og håper at klubben får ja fra kommunens politikere.

- En utbygging av Halden ishall vil gi et nødvendig løft for både Halden Curling Club og Ik Comet Halden som begge opplever stor pågang og rekruttering, samtidig som det gir et løft for hele Halden, medlemmer, sponsorer, supportere og støtteapparat, sier Lund.

 

Plan for Halden Ishall
Foto: IK Comet Halden ved Thor-Ivar Engebretsen
Planer for ny ishall for Comet
Foto: IK Comet Halden ved Thor-Ivar Engebretsen