Hopp til innhold

Taket tålte ikke snøen

RBKs treningshall Abrahallen har klappet sammen under tyngden av all snøen.

Taket på Abrahallen kollapset under snøen

Taket på Abrahallen kollapset under tyngden av snøen

Foto: Tor Aage Hansen

De siste dagene har det falt store mengder med snø i Trondheim, og taket på Abrahallen har rett og slett ikke tålt tyngden.

Kranmaskiner er nå på vei til hallen for å få rydde vekk snøen fra taket. Klaus Berg, styreleder i Rosenborg eiendom forteller til Adresseavisen at alarmen gikk kl. 07.30 i dag tidlig, og da vaktmesteren kom på stedet, så han årsaken til at alarmen gikk av.

- Taket har klappet sammen på midten og ligger helt nede på kunstgresset. Det ligger store mengder med snø oppe på taket, sier daglig leder i Rosenborg, Nils Skutle til RBKs nettsider.

Rydder snø og reparerer lysrigger


- Duken virker inntakt, men noen stenger og lysriggene er ødelagt der taket har kollapset. Utfordringen er nå å få vekk all snøen som ligger oppe på taket der det har klappet sammen, sier Skutle.

Ingen ble skadet i takkollapsen.


Mandagens trening for RBK i Abrahallen vil trolig bli flyttet til Lerkendal.


- Jeg tviler sterkt på om det blir noen trening her. Vi kommer til å sette på varmen på kunstgresset og rydde banen for snø i løpet av dagen.


- A-laget reiser til Gran Canaria neste lørdag, så det får ikke så store konsekvenser for dem. Men det kan gå hardere utover juniorlaget, sier Skutle til RBK.no.

Taket på Abrahallen kollapset under snøen
Foto: Tor Aage Hansen
Taket på Abrahallen kollapset under snøen
Foto: Tor Aage Hansen