Brann surfet videre i cupen

Tok tidlig kontroll på kampen mot Nest-Sotra og var aldri truet. Også Viking kom seg greit videre, etter seier over Åsane i Bergen.

Videre til 4. runde uten store problemer.

HER SETTES PUNKTUM: Zsolt Korcsmár setter inn Branns tredje scoring for kvelden.

Foran ca. to tusen tilskuere markerte Tomasz Sokolowski seg allerede etter 15. minutters spill, da han fant nettmaskene i sin aller første obligatoriske Brann-kamp. Scoringen kom på et langskudd fra like utenfor sekstenmeteren.

– Friske bein og flere å velge mellom

Fem minuttere senere fjernet Kim Ojo det meste av spenningen, da han la på til 2-0 på en flott heading. Ett minutt før slutt satte Zsolt Korcsmár punktum med Branns tredje for kvelden.

Brann-treneren var fornøyd med seieren og konstaterer at EM-pausen i serien har gjort laget godt.

– Nå har vi fått hvilt litt og fått tilbake en del spillere. Det gir oss friske bein og flere å velge mellom. I dag hadde vi syv-åtte veldig gode angrep, sier Rune Skarsfjord til NRK.no etter kampen.

Andersson avgjorde mot Åsane

På Åsane idrettspark gjorde Bjørn Andersson jobben selv for Viking, med scoringer etter 23 og 71 minutter i en ellers svært sjansefattig kamp. I første omgang var begge lag like dårlige, mens Viking tok langt mer grep om kampen etter pause.

Åsane skuffet stort og kom ikke til en eneste målsjanse i løpet av kampens 90 minutter.