Piotr med tre baklengs i debuten

Brann fikk bank av Ole Gunnar Solskjærs menn.

Pape Pate Diouf scorer mot Brann i Bergen

TØFF DEBUT: Brann-keeper Piotr Leciejewski debuterte, på bekostning av Håkon Opdal. Polakken kunne nok ha ønsket seg en litt annen kamp.

Bergenserne slet voldsomt med effektiviteten. På en dag der byens nye kjæledegge Kim Ojo heller ikke klarte å sette et straffespark, ble det nok et hjemmetap for de helrøde.

Pape Paté Diouf scoret to for Molde i første omgang, før Erik Mjelde skapte nytt liv med en suser fra 20 meter i det 67. minutt.

Brann jaget utlikning i sluttminuttene, men ble straffet for ineffektiviteten da Daniel Chima Chukwu satte spikeren i kisten med 3-1 for Molde på overtid.

Les kampreferatet her: Vi fulgte kampen minutt for minutt

Kampfakta:

Brann Molde 1-3
Bergen (NTB)
12.537 tilskuere
Mål: 0-1 Pape Pate Diouf (10), 0-2 Diouf (22), 1-2 Erik Mjelde (67), 1-3 Daniel Chima (90).
Dommer: Brage Sandemoen, Kjelsås.
Gult kort: Birkir Mar Sævarsson, Brann, Davy Claude Angan, Magnus Wolff Eikrem, Kristoffer Paulsen Vatshaug, Molde.

Lagene:

Brann (4-2-3-1): Piotr Leciejewski Birkir Mar Sævarsson, Zsolt Korcsmar, Yaw Ihle Amankwah, Hassan El Fakiri Rodolph Austin, Carl-Erik Torp Diego Guastavino (Fredrik Haugen fra 38.), Erik Mjelde, Chukwuma Bentley Akabueze Kim Ojo.

Molde (4-2-1-3): Espen Bugge Pettersen Magne Simonsen, Kristoffer Paulsen Vatshaug, Vegard Forren, Emil Johansson, Daniel Berg Hestad, Magnus Wolff Eikrem Makhtar Thioune (Pål Erik Ulvestad fra 78.) Magne Hoseth (Joshua Gatt fra 65.), Davy Claude Angan (Daniel Chima fra 75.), Pape Pate Diouf.