– Det er klart det er kjedelig og bittert at det endte slik, men man må ha litt perspektiv på ting. Det er kun snakk om fotball, og det er mye annet spennende og interessant man kan ta seg til i livet, sier Jamtfall til RBK.no.

Jamtfall debuterte i 2005 i cupen mot Orkla. Karrieren endte i en cupkamp mot Verdal i fjor. Korsbåndet røk nok en gang.

På det tidspunktet var han klar for nok en gang trene seg tilbake fra skade, men da korsbåndet røk under opptrening i fjor høst, skjønte han at det kanskje ikke var noen vei tilbake.

– Sjansen er så liten for å klare å komme tilbake på skikkelig nivå at det gikk ut over motivasjonen.

Mange operasjoner

Begge knærne har fått sitt. I dag kan han se tilbake på seks operasjoner på menisk og korsbånd. Den siste i begynnelsen av januar.

– Opptreningen av kneet fortsetter for at det skal fungere normalt, men fotball er jeg dessverre ferdig med, sier Jamtfall.

– Det er ikke før man gir seg at man helt skjønner hva man har vært med på. Jeg har seriegull, spilt Champions League og Europa League. Man lever i en boble når man midt oppe i det. Det er vemodig å vite at jeg ikke skal få lov til å være med på mer, men samtidig er jeg stolt over det jeg har fått oppleve, sier han.

– Det var en dør som lukket seg under den kampen mot Verdal, men mange nye har åpnet seg etterpå. Nå har jeg akkurat begynt i ny jobb i IF Forsikring og det virker veldig spennende, sier Jamtfall.