RBK-juniorer vant cupfinale

RBKs juniorlag vant 2-1 mot Brann i en spennende cupfinale. Det siste målet kom på overtid.

Video NM-finale G19 - Rosenborg - Brann

Høydepunkter NM-finale G19 - Rosenborg - Brann

- Gullet betyr mye for Rosenborg og gutta, sier RBK-trener Ståle Stensaas.

- Det er så bra på hjemmebane. Dette vil vi huske resten av livet, jublet glade RBK-spillere etter 2-1 seieren mot Brann på Lerkendal stadion.

Rekrutteringen i Rosenborg er god. Også G 16-laget til RBK ble nylig Norgesmester i fotball.

Patrick Stegavik, RBK juniorer.

RBK har mange unge lovende spillere. Patrick Stegavik er en av dem.

Drømmetreff av Patrick

RBKs Patrick Stegavik ble den store helten, da han banket inn 2-1 på overtid mot Brann.

Det så ut til å gå mot ekstraomganger i cupfinalen mellom RBK og Branns juniorlag. men på overtid fikk Patrick Stegavik et drømmetreff fra 16-17 meter. Han satte ballen ned i det høyre hjørnet, skriver Rosenborg Ballklubb.

Det var Brann som fikk det første målet. Et frispark havnet hos Kristoffer Larsen som sendte ballen i en bue over Alexander Hovdevik og i krysset. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 0-1.

Rosenborg utlignet til 1-1 etter å ha spilt et kvarter i andre omgang. Kim Ove Riksvold driblet seg fri på høyrekanten og la ballen ut i feltet. Fredrik Midtsjø scoret RBKs første mål i denne cupfinalen.