Hopp til innhold

Flytter ikke med Petter til Sveits

Rachel Nordtømme har ingen planer om å følge kjæresten Petter Northug til Sveits.

Dette er et av bildene Rachel Nordtømme har lagt ut på sin blogg

Dette er et av bildene Rachel Nordtømme har lagt ut på sin blogg.

Foto: rachelnordtomme.blogg.no

Det ble i går klart at langrennsikonet Petter Northug ønsker å flytte til Sveits etter årets sesong for best mulig å forberede seg til OL i 2014. Dette er planer som kjæresten Rachel Nordtømme ikke er en del av.
– Petter konsentrerer seg om å gå fort på ski og da må han gjøre det som er best for han, sier hun.

Hun mener det er lurt av kjæresten å flytte til høyden, men ser ikke samme nytte av høydeopphold for sin egen idrettskarriere.
– Jeg har veldig gode treningsforhold i Trondheim og trives godt der, så jeg har ingen flytteplaner, sier Rachel Nordtømme til NRK.

Hekkeløper

Rachel Nordtømme er ei frisk og flott 21-årig friidrettsjente fra Steinkjer i Nord-Trøndelag. Hun gikk idrettslinja på videregående, og har deltatt i flere norgesmesterskap der hun også har tatt medaljer. Den siste i NM i 2010 der hun tok bronsemedalje på 400 m hekk. I 2007 ble hun norgesmester i samme øvelse.

– Jeg trener mye og satser på idretten, sier Rachel Nordtømme.

Rachel Nordtømme er også et stort hekkeløpertalent

Rachel Nordtømme er også et stort hekkeløpertalent.

Foto: rachelnordtomme.blogg.no

Forsidepike

Rachel Nordtømme MANN

Rachel Nordtømme som frosidepike.

Foto: MANN
Rachel Nordtømme med kjæresten Petter Northug

Rachel Nordtømme med kjæresten Petter Northug.

Foto: rachelnordtomme.blogg.no

I fjor ble det kjent at Rachel Nordtømme var kjæreste med Petter Northug, og det gjorde at den vakre Steinkjer-jenta ble landskjent. Dette har hun visst å utnytte til egen fordel, ved å la seg avbilde og intervjue i diverse aviser og magasiner.


Bloggsuksess


Rachel Nordtømme ble i går kveld kåret til «Årets kjendisblogger» under Vixen Blog Awards i Oslo. Bloggen hennes, som hun startet i august i fjor, ble i løpet av kort tid svært populær. Hun er ei vakker og aktiv idrettsjente, men populariteten og berømmelsen kan i stor grad tilskrives at hun var kjent som Petter Northugs kjæreste.

Hun sier til NRK at hun ble svært overrasket da hun ble ropt opp som «Årets kjendisblogger», for hun hadde mange sterke konkurrenter, bl.ant andre Maria Mena og Tone Damli.

– Dette betyr at folk setter pris på det jeg blogger om, sier hun.

Hun tror juryen har tatt hensyn til at hun blogger om ting som hun er nesten alene om. Hun blogger mest om idrett, trening og kosthold.

– I tillegg blogger jeg jo om livet mitt, men det blir lite blogging om Petter - jeg holder han utenfor bloggen min, sier Rachel Nordtømme til NRK.


TV-reporteren Rachel

For et par uker siden ble det kjent at Rachel Nordtømme ønsket å stille som TV-reporter under VM på ski. Dette skapte reaksjoner i skikretser og avtalen med TV2 ble omgjort.

Verken hun eller Petter Northug tror det ville skapt problemer at de to er kjærester dersom de skulle møtes i jobbsammenheng, men nå er det klart at 21-åringen skal ha en mindre kontroversiell rolle i et program på TV2.

– Jeg gleder meg og ser fram til å jobbe med noe helt nytt, sier hun.

Blog Awards

Det var bloggeren Tommy, også kjent som Bjørnar Løberg, som tiltrakk seg mest oppmerksomhet med sin kjøttfulle kreasjon under Vixen Blog Awards 2011.

Foto: Erlend Aas / SCANPIX