Hopp til innhold

Rachel ble storblogger på rekordtid

Kjæresten til Petter Northug har Norges tredje mest leste blogg etter bare to ukers skriving.

Rachel Nordtømme har blitt superpopulær blogger på rekordtid

Friidrettsutøveren Rachel Nordtømme har blitt superpopulær blogger på rekordtid. Det takker hun kjæresten Petter Northug for.

Foto: rachelnordtomme.blogg.no

– Jeg vet at artikkelen på VG Nett om bloggen min er grunnen til at jeg har fått så mange lesere, sier Rachel Nordtømme.

21-åringen ble Norges tredje største blogger etter at VG Nett merket seg at kjæresten til skistjernen Petter Northug skulle skrive om sin hverdag.

– Jeg skjønner at han er grunnen til at de skrev artikkelen om meg. Han har hjulpet meg nå i startfasen, men jeg har tro på at jeg skal klare meg selv videre, sier hun til NRK.no.

Bruker konkurranseinstinktet

Rachel Nordtømme med kjæresten Petter Northug

Rachel Nordtømme (21) med kjæresten Petter Northug (24).

Foto: rachelnordtomme.blogg.no

For det er ikke livet med Northug hun skriver mest om.

Nordtømme er et lovende friidrettstalent, og hekkeløperen bruker bloggen på en litt annen måte enn de som ligger foran henne på listen.

– Jeg vil ha en treningsbasert blogg framfor en moteblogg. Jeg får oppleve mye artig gjennom idretten, og hvorfor skulle ikke folk være mer interessert i å lese om det i stedet for å lese om "dagens outfit", sier hun, og slenger dermed litt kritikk mot sine bloggkonkurrenter.

Idrettsjenta tar med seg konkurranseinstinktet i skrivingen, og ser på de andre bloggerne som konkurrenter.

– Jeg synes jo det er artig, men for å være ærlig så vet jeg ikke om jeg gidder mer dersom lesertallene stuper. Jeg vil rett og slett se hvor god jeg er på det, sier Nordtømme.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Dette er et av bildene Rachel Nordtømme har lagt ut på sin blogg

I motsetning til andre unge bloggere vil Rachel Nordtømme fokusere mer på trening enn mote. Her er et av bildene hun har lagt ut på sin nye blogg.

Foto: rachelnordtomme.blogg.no

Har ikke blitt rik på bloggen ennå

Suksessen har blitt lagt merke til, og selv om hun er ung i bloggefaget, har hun allerede fått flere tilbud fra annonsører som ser potensial i alle leserne.

– Jeg har fått en del forespørsler, men jeg har ikke svart på noen av dem ennå. Jeg gidder ikke å lure noen, så jeg vil se at lesertallene holder seg først, sier hun sympatisk.

Hun har en plan om å bruke bloggen til å promotere de sponsorene hun allerede har. En inntekt fra bloggen blir ifølge henne selv bare en bonus.

– Jeg tviler på at jeg kommer til å få mange sponsorer på grunn av bloggen, ler Nordtømme.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Rachel Nordtømme er også et stort hekkeløpertalent

Rachel Nordtømme (nummer to fra venstre) er også et stort hekkeløpertalent.

Foto: rachelnordtomme.blogg.no

Vil ikke spre Northug-rykter

Hun er rask til å knuse håpet til de som tror at de nå kan få lese ferske rykter om kjærestelivet til Norhug.

– Jeg vet hvor grensene går, og hva jeg kan si og ikke si. Petter vet at jeg ikke kommer til å utlevere han på noen måte, forsikrer Nordtømme.