Av Helena Rønning
Men interssen for å lage mat har ikke avtatt og på hans nyrestaurerte kjøkken med fine benkeplater i Larvikitt, og en kraftig gassbrenner, blir det eksperimentert og kokkelert titt og ofte.
Her kan du prøve en av hans hjemmesnekrede woker:
Skjær opp:
7 sjalottløk i båter
1 1/2 brokkoli i små buketter
1 rød + 1 grønn paprika i biter
noen sjampinjonger i båter
sukkererter delt i to
vannkastanjer delt i to på langs
4 vårløk
Stek:
1 pakke reinsdyrskav (ferdig tint) på sterk varme i litt olje og pepper.
og alle grønnsakene etter tur med litt salt på.
Ikke ta for mye i woken av gangen, stek heller i mange omganger.
Begynn med de grønnsakene som har lengst koketid.
Når alt er stekt blandes alt opp i woken igjen og hell over et stort glassrødvin. La det surre i to minutter og vips: Ferdig
Serveres med ris.