Helenas kjøkken - bannerskilleTips ossskilleBildegallerierskille_slutt
Vestfold Programmer 3_1
Her er du: NRK.no > Papirkurv > Buskerud, Vestfold, Telemark GAMLE TING (10.5.2004) > Programmer NRK Vestfold Sist oppdatert 12:12
Været
SE OGSÅ:


Aktuelt:
Programmer:
Andre medier:
TIPS OSS >
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Bilder fra Vestfold

I våre bildegallerier ønsker vi å presentere det mangfoldige Vestfold. Tenk deg høstgule blad på et stille vann, skispor over hvite jorder, hvitveis i veikanten, solbakte svaberg ytterst i fjorden eller de samme svabergene når vinterstormene herjer.

Av Marianne Aakermann. Publisert 27.11.2002 14:06. Oppdatert 22.09.2003 10:47.
Årstid og tid på dagen bestemmer lyssettingen, men motivene er der hele tida. Det er bare å knipse i vei. Det har vi tenkt å gjøre. Og ikke bare den vakre og omskiftelige naturen, men også menneskene som bor i vår lille fylke. Mennesker i lek, arbeid og til fest. Kanskje vi til og med kan vise dine bilder etter hvert.

Hvalskjelettet til Sandefjord

Skjelettet av verdens største pattedyr, blåhvalen, som strandet og endte sine dager på Jan Mayen for et par år siden, kom til Sandefjord i september 2003. Se bildene: Hvalskjelettet til Sandefjord




Skattejakt i Italia

En 2000 år gammel krukke og en stor opplevelse fikk Tønsberg-dykkere da de lette etter arkeologiske gjenstander i havet utenfor Sicilia. Se bildene her:Skattejakt i Italia













Gull ved Verdens Ende

Verdens Ende er ikke avhengig av sommertemperaturer for å være gylden og fristende. Sol, vann og svaberg lokker - selv i november. Se bildene:Gull ved Verdens Ende





Trolske mølleruiner

I skogen i Hedrum, hvis du ser godt etter, kan du se ruinene av en gammel mølle. Tor Bjørvik fant ruinene på en joggetur og tok NRK Vestfold med for å se. Se bildene: Trolske mølleruiner












NM i Sumobryting

Tønsbergbrytere dominerte norgesmesterskapet i sumobryting som ble arrangert i Tønsberg i november 2002. Se bildene: NM i Sumobryting.









Juletegningkonkurransen

De siste ukene før jul 2002 inviterte vi barn opp til 12 år til å sende oss tegninger. Tegningene som ble sendt til oss ser du her: Juletegningkonkurransen










Nissenes inntog

Røde kinn, neser og luer i nissetoget i Tønsberg, desember 2002. Kanskje du finner dine yndlingsnisser i vår bildeserie fra toget? Se bildene:

LENKER
NM i Sumobryting Tønsbergbrytere dominerte norgesmesterskapet i sumobryting som ble arrangert i Tønsberg i helgen. Bildene fra mesterskapet ser du her.
Trolske mølleruiner Tor Bjørvik fant ruiner av en gammel mølle på en joggetur i skogen i Hedrum.
Vakkert kaos Vinteren er kommet til Vestfold. Noen synes det gir julestemning og kan være romantisk. Andre synes snøen er noe herk. Bildene ser du her.
Sommeridyll i vinterprakt Sommeren har for alvor forlatt Vestfold. Og der vi satt, på brygga med tærne i vannet, er det snø og kaldt. Ikke frister båtturer, grillfester og sene kvelder på uterestaurantene.
Gull ved Verdens Ende Verdens Ende er ikke avhengig av sommertemperaturer for å være gylden og fristende. Sol, vann og svaberg lokker - selv i november.
Nissenes inntog Røde kinn, neser og luer i nissetoget i Tønsberg. Kanskje du finner dine yndlingsnisser i vår bildeserie fra toget?
Nå tennes 30 000 julelys Nå tennes tusen julelys heter det i julesangen. I Re kommune i Vestfold har tre naboer hengt opp 30 000 utendørs julelys. Og strømregningen er det siste de tenker på....nå.

 

Østafjells

Buskerud, Telemark og Vestfold har nye sider:

Teknisk feil på wap

På grunn av tekniske problemer er det ikke mulig å lese våre nettsider via mobiltelefon. De blir ikke oppdatert, men det jobbes med å finne en løsning på problemet.


Husker ikke drapet

Den 44 år gamle Nøtterøy-mannen som er tiltalt for forsettelig drap på kona, fikk panikk da han skjønte at hun var død.Han hevder at han ikke husker at han drepte sin kone med hammer.

Kvikksølv funnet i naturreservat

Kvikksølv er et av flere giftstoffer som renner ut i Kortenbekken i naturreservatet Ihlene i Tønsberg. Fylkesmiljøvernsjef Werner Olsen ser svært alvorlig på saken.

 
10 SISTE NRK VESTFOLD
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no