Helenas kjøkken - bannerskilleTips ossskilleBildegallerierskille_slutt
Vestfold Programmer 3_1
Her er du: NRK.no > Papirkurv > Buskerud, Vestfold, Telemark GAMLE TING (10.5.2004) > Programmer NRK Vestfold Sist oppdatert 12:12
Været
SE OGSÅ:


Aktuelt:
Programmer:
Andre medier:
TIPS OSS >
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Helenas Radiokjøkken

Helena hadde sin første store matopplevelse da hun var seks år. Det å oppleve hvor gøy det var at kokende vaniljesaus ble tykk på ett minutt mens hun rørte, satte så dype spor at hun siden har tilbrakt mye tid på kjøkkenet.

Publisert 07.03.2003 08:56. Oppdatert 14.03.2003 19:51.
Av Marianne Aakermann

Derfor er hun henrykt over å kunne dra fra kjøkken til kjøkken med mikrofon, for å lære å kjenne nye mennesker og få smake på deres beste retter.

I programserien "Helenas Radiokjøkken" møter du hobbykokker og deres favorittmatrett. Siden mars 2003 har Helena reist rundt i regionen og spist seg fra kjøkken til kjøkken. Hestebiff, reinsdyrwok, trompetsoppsuppe og verdens beste sjokoladekake er blant rettene som har stått på menyen. Helena Rønning kaller seg selv "heldiggrisen".

Hver fredag i formiddagssendingen i NRK Buskerud, Telemark og Vestfold, får du være med på en ny kjøkkentur. Og er det noe som frister, finner du oppskriftene her. Velbekomme.

Bakgrunn: Helenas Radiokjøkken (07.03.2003)
Siste saker:

 

Østafjells

Buskerud, Telemark og Vestfold har nye sider:

Teknisk feil på wap

På grunn av tekniske problemer er det ikke mulig å lese våre nettsider via mobiltelefon. De blir ikke oppdatert, men det jobbes med å finne en løsning på problemet.


Husker ikke drapet

Den 44 år gamle Nøtterøy-mannen som er tiltalt for forsettelig drap på kona, fikk panikk da han skjønte at hun var død.Han hevder at han ikke husker at han drepte sin kone med hammer.

Kvikksølv funnet i naturreservat

Kvikksølv er et av flere giftstoffer som renner ut i Kortenbekken i naturreservatet Ihlene i Tønsberg. Fylkesmiljøvernsjef Werner Olsen ser svært alvorlig på saken.

 
10 SISTE NRK VESTFOLD
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no