Euro 2004  3_1_banner
Her er du: NRK.no > Sport > Meisterskap > Euro 2004 Sist oppdatert 17:46
 

For mye ubrukt teknikk

Frankrikes landslagssjef Jacques Santini syntes det var for mye ubrukt teknikk i hans lag da Hellas vant 1-0 i EM-kvartfinalen.

Publisert 26.06.2004 10:42.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
- Det var en tøff kamp. Vi visste at Hellas ville gi oss problemer, men ved pause trodde jeg at det ville gå vår vei i 2. omgang. Vi hadde flere sjanser, men vi greide ikke å score. Det var for mye ubrukt teknikk i dag, sa han.

- Og mot slutten av kampen var det mangel på ideer, da vi prøvde å utligne det flotte målet som sendte Hellas til semifinale.

- Vi fikk ikke til det spillet vi ønsket i denne turneringen, men lagene vi møtte hadde sterke defensive prinsipper. Det var kompakte blokker, og de plasserte seg med ti mann foran keeper. Siden det var mindre rom, og vi ikke var teknisk perfekte, ga de fire lagene oss problemer som forble uløste.

Santini går nå til jobben som Tottenham-manager. Der vil en av hans oppgaver bli å stoppe spillere som Thierry Henry, Robert Pires og Louis Saha, og utnytte svakheter hos Mikael Silvestre, Claude Makelele og William Gallas. Det ser litt lettere ut etter fredagens franske forestilling.

- Jeg vil være veldig fokusert når jeg begynner mitt eksperiment i England, og jeg håper Tottenham-tilhengerne vil stole på meg, sa han.

EM kan ha vært siste gang vi får se flere av spillerne i denne gylne franske årgangen i sluttspill, men Santini ville ikke si noe om det.

- Min etterfølger vil starte sitt arbeid i august, og da vil han nok snakke med spillerne og høre hva de tenker om sin framtid, sa han.

(NTB)

Siste saker:
Flere saker: ALT OM EURO 2004
Siste saker:
Flere saker: ALT OM FRANKRIKE
Siste saker:
Flere saker: ALT OM HELLAS

 
Connection time-out
Connection time-out
10 SISTE SPORT
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no