skillePodkasting dobbeltskille_slutt
Bokprogrammet 3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > TV-arkiv > Bokprogrammet Sist oppdatert 13:44
 
Høstprogram 1: 29. august 2006

Lesesirkelen

Bokprogrammet er tilbake! I åtte uker fremover skal Hans Olav Brenner være vår entusiastiske reiseleder inn i bøkenes verden. I første program kaster han seg over fenomenet lesesirkler, og har fått innpass i forfatteren Elizabeth Nobles eksklusive lesesirkel.

Publisert 23.08.2006 15:07. Oppdatert 20.09.2006 10:43.
Hans Olav Brenner
Det er mange som leser bøker, og mange av dem samler seg i lesesirkler. Den engelske forfatteren Elizabeth Noble hadde sin egen lesesirkel, og uten å si noe til de andre begynte hun å skrive bok om dem. Nå har "Lesesirkelen" blitt en bestselger. Nobles lesesirkel består, og hun er fremdeles en av damene. Hans Olav slapp inn som eneste mannlige deltaker.

Hans Olav besøker også lesesirkelen til de ansatte på GLAVA-fabrikken i Askim. De feller sin dom over høstens bøker.
Knut Hoem
Foto: NRK


Knut Hoem kaster fremdeles sine skrå blikk på virkeligheten. Denne uken spør han: er zombier et passende tema å diskutere i en lesesirkel...

Historiene om boken som forandret "mitt" liv fortsetter. Det er mange som vil fortelle om akkurat DEN boken som betyr mest for dem, og hvordan den har påvirket dem. Denne uken kan du se hva "Pesthundene" av Richard Adams kan føre med seg. Konkurransen fortsetter selvfølgelig også, med signerte bøker til tre av vinnerne i premie.
Forfatteren Elizabeth Noble er fremdeles en av damene... Foto: NRK


I høst tilbyr vi deg åtte utgaver av Bokprogrammet. Hvis du vil ha kontakt med oss sender du enten e-post til bokprogrammet@nrk.no, eller skriver til Bokprogrammet, RT 32, NRK, 0342 Oslo.Se hele programmet her

LENKER
Siste saker:
Flere saker: ALT OM SENDINGENE

 
10 SISTE NYHETER
5 SISTE KULTUR
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no