skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Riise til mesterligafinale

Dette er uvirkelig. Tårene kommer til å trille når jeg kommer hjem i kveld, sa John Arne Riise til TV3 rett etter å ha hjulpet Liverpool til finale i mestercupen.

Publisert 04.05.2005 06:36.
Han skrøt uhemmet av tilhengerne på Anfield som skapte en
elektrisk atmosfære. Vi sa før kampen at vi får ekstra energi av fansen. Mot slutten hadde jeg krampe, jeg hadde vondt i beina og hodet og ryggen, men jeg klarte å spurte selv da. Vi sprang som løver alle sammen, og Chelsea hadde ikke mange sjanser før den store på slutten. Dette viser hva vi kan gjøre når vi har fansen bak oss, sa Riise.

-Ingen trode vi skulle klare det

Ingen trodde vi skulle gå videre fra gruppespillet, da vi måtte slå Olympiakos med tre mål i en omgang i siste runde. Ingen trodde vi skulle slå Juventus, og ingen trodde vi skulle slå Chelsea. Vi fortjener å være i finalen. Vi har slått som mange gode lag, og lag som har slått andre gode lag. Chelsea er et kanonlag, men over to kamper var vi bedre.

Spilte med norsk flagg

Han spilte med norsk flagg på støvlene og sa at han følte et spesielt ansvar som nordmann. Jeg følte at jeg hadde et ansvar for Norge, for å få en norsk spiller i finalen. Jeg husker da jeg så Ole Gunnar Solskjær score i finalen. Å oppleve noe slikt må være det største, og nå har jeg sjansen, sa han. Vinner vi finalen, så er det det største jeg har opplevd noen gang. (©NTB)

John Arne Riise (t.h.) jubler sammen med Garci og Traore etter seieren i går.


Siste saker:
Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no