skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Riise: – Min største kamp

John Arne Riise (Foto: Paul Ellis/AP)
John Arne Riise (Foto: Paul Ellis/AP)
John Arne Riise nøler ikke med å karakterisere onsdagens mestercupsemifinale mot Chelsea som karrierens største oppgave.

Publisert 26.04.2005 10:29.
– Jeg har spilt finaler, og jeg har opplevd mye fint, men dette er helt spesielt. Det blir karriérens største kamp så langt, sier Liverpool-spilleren til Aftenposten før «The Battle of Britain» innledes på Stamford Bridge onsdag kveld.
De røde fra Anfield har slitt i serien denne sesongen. I helgen kom lagets niende bortetap, mot dumpekandidaten Crystal Palace. Derfor smaker suksessen og semifinaleplassen i Europas mest glamorøse liga ekstra godt.
– Før det hele begynte, var det ingen som trodde vi var i nærheten. Mange ble overrasket da vi kom oss videre fra gruppespillet. Nå har vi slått ut Bayer Leverkusen og Juventus og vet vi kan gå hele veien. Folk tror at vi kan vinne, sier han.

Men i veien for mai-finalen i tyrkiske Istanbul står Chelsea, Englands og kanskje Europas beste lag. Siden José Mourinho kom til London har «The Blues» tapt bare fem av 53 offisielle kamper!
– De har vært strålende i hele år, sier Riise.
– Og likevel tror du at det er mulig?
– Ja, for alle oppgjørene våre mot Chelsea denne sesongen har vært jevne. Vi har tapt med ett mål hver gang. I den første kampen var de nok bedre enn oss. I den andre rundspilte vi dem i en time, og i ligacupfinalen ledet vi til det var ti minutter igjen. Nå faller ikke avgjørelsen etter én kamp, men to, minner 24-åringen om.

(©NTB)

Siste saker:

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no