skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 
Liverpool-legenden Ian Rush:

-Riise blir uunværlig

Liverpool gikk på en smell i den engelske ligaen sist mandag. Men, Liverpoolveteran Ian Rush fant i det minste en ting å glede seg over:John Arne Riise.

Publisert 14.04.2004 11:49.

Av Rune Hustad

I jakten på den viktige fjerdeplassen, som vil gi mester-ligaspill, tapte Liverpool 1-0 hjemme mot Charlton mandag.

Bare Riise å glede seg over

Liverpool-lengenden Ian Rush sier til klubben sin egen hjemmeside at han kun fant en ting å glede seg over etter den kampen, og det er at John Arne Riise er i ferd med å finne tilbake til sitt gode gamle jeg. Rush sier at man har en tendens til å glemme hvor ung Riise er, fordi han spilte opp mot sitt aller, aller beste da han kom til klubben. En ung spiller vil imidlertid variere en del, og det har John Arne selv hele tiden vært den første til å understreke, sier Rush.

Har alt som skal til

Den siste tiden har han også vært ute av laget, men nå har han igjen fått tillit av manager Gerard Houllier. Og, nå mener den gamle Liverpool-angriperen at Riise har kommet styrket ut av den vanskelige tiden, og at han igjen er i ferd med å vise hvilken eminent spiller han kan bli. Rush mener nemlig at Riise har alt som skal til for å bli en fremragende venstre-back.

Ian Rush avslutter med å si til Liverpool sin egen hjemmeside at dersom Riise beholder den gode formen ut sesongen, og starter den neste på samme imponerende vis, så vil han fort komme til å etablere seg som en uerstattelig del av det engelske storlaget.

Ian Rush scoret mange viktige mål for Liverpool, her mot Newcastle i 1994. (Foto:allsport)Siste saker:

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no