skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
Nettmøte 3_1
Her er du: NRK.no > Nettmøte Sist oppdatert 11:10
DEBATTÉR
Når vi ikke har nettmøte kan du debattere med andre brukere på NRK.no. Velg mellom mange typer temaer, eller start din egen debatt.
 
 
 

Ikkje 6-timarsdag no


- Eg forstår godt at du gjerne vil ha 6 timarsdag med full løn, men eg trur ikkje det blir innført i overskueleg framtid, svarar Jens Stoltenberg i nettmøte på NRK.no.

Se spørsmål og svar


Publisert 08.09.2003 17:02. Oppdatert 10.09.2003 14:43.Leiar i Arbeidarpartiet Jens Stoltenberg svarte i dag på spørsmål på NRK.no.

Leiar i Arbeidarpartiet Jens Stoltenberg svarte tirsdag på spørsmål på NRK.no.


Stoltenberg fekk mellom anna spørsmål om han trur småbarnsforeldre vil kunne få oppleve 6-timars arbeidsdag med full lønn.

- Jeg forstår godt at du gjerne vil ha 6 timersdag med full lønn, men jeg tror ikke det blir innført i overskuelig framtid, svarte Ap-leiaren.

- Imidlertid mener jeg småbarnsforeldre bør støttes gjennom andre tiltak som for eksempel billigere barnehager, billigere SFO eller lenger skoledag på barnetrinnet. I tillegg bør vi se på mulighetene til å utvide persmisjonsordningene ved fødsler.

- Treng ikkje vere samd

Eit anna spørsmål Stoltenberg svarte på, var om partileiarar bør skrive for bladet Se og Hør, slik Ap-leiaren har planer om.

- En viktig oppgave for folkevalgte er å kommunisere med de som har valgt oss. Det er mange som leser Se og Hør, og derfor er det en måte å nå ut til mange mennesker. Å skrive i en avis eller blad betyr jo ikke at man er enig alt bladet står for, skriv Jens Stoltenberg i nettmøte på NRK.no.

Alle partileiarane stiller

Alle dei åtte partileiarane i dei landsomfattande partia blir intervjua av Gro Arneberg i Her og Nå på NRK P1 dei siste to vekene før valet. Dette blir valets einaste partileiar-utspørjingar. Etter kvart intervju svarer partileiaren på nettbrukarane sine spørsmål på nrk.no.

Dagens utspørjing kjem til å ta for seg sentrale saker for Arbeidarpartiet, og i utgangspunktet skal det vere fire tema. Utspørjinga vil også innehalde ein reportasje som Stoltenberg skal kommentere.

- Målet er å gjere det tydeleg kva kvart enkelt parti står for, seier utspørjar Gro Arneberg.

Det blir fleire nettmøter

Dette er den vidare rekkefølgja for partileiarutspørjingane i Her og Nå og påfølgjande nettmøter:

Onsdag 10. september: Torstein Dahle, RV
Torsdag 11. september: Valgerd Svarstad Haugland, KrF

Carl I. Hagen, Åslaug Haga, Lars Sponheim, Kristin Halvorsen og Jan Petersen har allereie gjesta i partileiarutspørjinga og i nettmøte på nrk.no.

LENKER
Siste saker:

 
HVEM VIL DU HA NETTMØTE MED PÅ NRK.no?


 
 
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no