skillePodkastingskille_slutt
Toppbanner Irak-konflikten 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Utenriks > Irak-konflikten Sist oppdatert 22:50
NRK Nyheter
Tlf: 23 04 80 00
Faks: 23 04 71 77
nettnyheter­@nrk.no
Adresse: 0340 Oslo

Publikumsservice
Tlf: 815 65 900
info@nrk.no


Nyhetsredaktør:
Rune Nøstvik
Ansvarlig redaktør NRK.no: Are Nundal

Tips NRK Nyheter:
nyheter@nrk.no
Tips alle nyhets­redaksjonene
Tlf: 23 04 80 00

 

Finner meg ikke i det lenger

Det dummeste jeg har gjort på denne turen, er å hjelpe Kruse inn på nettet fra PC`n han har på rommet. Jeg trodde han skulle drive med research og oppdatering, men nei da. Han har i stedet tillatt seg å gå inn på nettsida mi og lest alle reisebreva.

Publisert 30.03.2003 09:46.
Av Dagsrevy-fotograf Bengt Kristiansen

Så her kommer et reint bakholdsangrep han dytta inn under dørsprekken:

Åpent brev til NRKs internett-lesere

Nå får det være nok. I en hel måned har jeg måttet finne meg i all verdens trakassering.

Hver dag har det kommet nye grove beskyldninger rettet direkte mot meg med navn og tittel. Fullt tilgjengelig for alle på NRKs internett-sider.

Jeg har blitt kalt sur, arrogant, lite samarbeidsvillig, ja alle slags negative karakteristikker har blitt brukt. Jeg tenkte at det ville gi seg etter hvert, men nå har det toppet seg med anklager om at jeg egentlig er alkoholiker.

Og det bare fordi jeg sa at det kunne vært godt med en øl etter å ha vært fire uker i ørkensand og støv i et land som har totalforbud mot alt som inneholder alkohol.

Nå spør jeg: Hvem er det som har tillatt denne fotograf Kristiansen å slenge ubegrensede mengder dritt om meg på nettet?

Det var meningen at han skulle skrive reisebrev fra vårt arbeid her i Kuwait, men den som leser disse brevene ser jo med en gang hvordan det går når en fotograf skal late som han er skrivende journalist.

Han har ingen ide om hvilke etiske prinsipper som gjelder for den slags arbeid. Han tar bruddstykker fra en fortrolig samtale og blander det sammen med halvløgner eller fullstendige usannheter, og slenger det ut på nettet.

Nå må noen få satt en stopper for dette tøvet! Jeg finner meg ikke i dette lenger!

Det er nesten håpløst å få mannen til å ta et bilde. ”Ikke forstyrr meg nå, jeg skriver ned stikkord til neste web-side!” er omkvedet.

Han har også planer om å kjøpe en diktafon, slik at han hele tiden kan få med seg nye gullkorn til sine åndsverk.
Jeg håper inderlig at en ansvarlig person umiddelbart rydder opp i dette, og får fotografen ned på bakken igjen.

Dette eksperimentet har ført til helt uholdbare tilstander, og viser hvor uheldig det er å blande sammen profesjoner som egentlig ikke har noe felles.

Jan Espen KruseJa, dett var dett! som det heter. Veit ikke helt hvordan dette skal tolkes, jeg. Ikke er det for varmt her, og vann og mat passer jeg på at`n døtter i seg daglig. Og så passer jeg på at`n har nok å gjøre hele tida. Men da har`n vel lurt seg til noen fritimer, da, uten at jeg har greid å taue`n inn.

Dette tar jeg med stoisk ro, kjære leser. Hver dag har jeg sagt at`n burde ta en youghurt for magan, men trur du at`n hører? Men fra i morra av…….

Ha en god dag

Siste saker:

 
Interaktivt kart 181 (artikkelside)
5 SISTE NYHETER
5 SISTE UTENRIKS
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no