skilleBanner kroningsjubileet skille_slutt
Nyheter/Innenriks/valg/valg 2003 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Innenriks > Valg > Valg 2003 Sist oppdatert 14:48
Valg 2003
Alt om valg 2003.
Alt om valget i ditt distrikt:
 
NRK Nyheter
Tlf: 23 04 80 00
Faks: 23 04 71 77
nettnyheter­@nrk.no
Adresse: 0340 Oslo

Publikumsservice
Tlf: 815 65 900
info@nrk.no


Nyhetsredaktør:
Rune Nøstvik
Ansvarlig redaktør NRK.no: Are Nundal

Tips NRK Nyheter:
nyheter@nrk.no
Tips alle nyhets­redaksjonene
Tlf: 23 04 80 00

 
Samleside: VALG 2003: DAGENS KOMMENTAR

Katastrofemåling i innspurten

Ap stuper på NRKs meningsmåling. Varer tendensen til valget, er det en katastrofe for partiet, skriver politisk redaktør Bente Engesland.

Frp blokkerer mindretallsregjering

Carl I. Hagens ønsker om å fjerne sentrumspartiene fra det politiske kartet er uttrykk for en frustrasjon over å bli stengt ute fra regjering, skriver NRKs politiske kommentator Magnus Takvam.

Valgkamp på tomgang

Valgdagen er om to uker. Så langt har valgkampen gått på tomgang, og mange spår rekordlav deltakelse. Skjer det ikke noe mot slutten,er NRKs kommentator Magnus Takvam enig i spådommen.

Frps fugleskremsel

Martin Schanche har nok skremt bort noen velgere som trodde Frp var ferdige med bygdetullinger, verstinger og bøller i politikken, skriver politisk redaktør Bente E. Engesland.

Meir salt i såret for KrF

Statsadvokatens avgjerd om å leggje bort Medhaug-saka som "intet straffbart forhold" har ikkje gjort livet lettare for Kristeleg Folkeparti. Snarare tvert imot, skriv NRKs politiske kommentator Bjørn Bø.

Folkestyret ute?

Sluttrapporten frå maktutgreiinga er ei kraftig utfordring til dei som held folkestyret høgt. Makta renn ut av folkevalde organ, men det har delvis skjedd med vilje. skriv vår politiske kommentator Bjørn Bø.

Sex skremte KrF-velgere

Kristelig Folkeparti opplever velgerflukt. Den viktigste enkeltforklaringen er skandalesakene i Rogaland KrF, skriver NRKs kommentator Magnus Takvam.

Strammare framandpolitikk?

Det er framleis milelangt mellom Arbeidarpartiets og Framstegspartiets retorikk og politikk i framandspørsmål, skriv Bjørn Bø i sin kommentar.

Skolepanikk i valgkampen

Statsminister Kjell Magne Bondeviks utspill om et skoleforlik virker lett panisk, skriver NRKs politiske kommentator Magnus Takvam

Rystelse i Kristelig Folkeparti

Kristelig Folkeparti er rystet av Medhaug-saken. Ledelsen kjemper desperat for å få fokus på partiets politikk. Det siste de trengte var en ny anmeldelse om seksuell trakassering, skriver NRKs politiske redaktør Bente E. Engesland i en kommentar.


Start fleskespillet Start valgtesten Ta valgskolen
Det store valgfleskspillet
 
LES OM VALGET I DIN KOMMUNE
10 SISTE NYHETER
Følg debattane i
Stortinget på
direkten.
Video Video  Lyd Lyd
30 SISTE VALGNYHETER FRA HELE LANDET
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no