skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Uhell øydela for Arvesen

Kurt Asle Arvesen og CSC ble utsatt for det ene uhellet etter det andre på onsdagens lagtempo. Det var punkteringer, velter og sykkelbytter. Dermed ble det en skuffende 5. plass.

Publisert 07.07.2004 20:23.

Køyrde bra

– Selv synes jeg at jeg hadde en god dag. Jeg synes også laget kjørte veldig bra, og derfor er det ekstra kjedelig med alle uhellene. Heldigvis slapp jeg unna både velt og andre ting i dag, sa Arvesen etter å ha fullført de vel 64 våte kilometerne fra Cambrai til Arras.

Trist

– Det er klart det er trist for laget med så mange uhell, for vi taper jo veldig mye på det. Hver gang en av lagkameratene mine var uheldig måtte vi stoppe helt opp, vi kom ut av rytmen og det tok litt tid før vi kom i gang igjen, forklarte Arvesen.

Beste lag

Det ble 5. plass til CSC slått av US Postal, Phonak, Illes Balears og T-Mobil. Avstanden fram til Lance Armstrong og «postmennene» hans var på ett minutt og 46 sekunder.
– Vi var vel det beste laget i dag, men uhellene ødela for oss. Likevel vil jeg si at jeg er stolt av måten løperne gjennomførte denne lagtempoen på, sa Bjarne Riis.

Vondt i hofta


Arvesen, som falt i spurten på mandagens etappe, sliter fortsatt med dype kutt og skrubbsår. Han er kraftig plastret opp.
– Stort sett fungerte det bra for meg i dag. Men jeg merket at jeg fikk litt vondt i hofta, for det er der kuttene er dypest, sa han.

Vondt å rense sår

– Fortsatt er jeg øm i hele den venstre siden, men jeg håper det går seg til for meg. Akkurat nå gruer jeg meg for å komme tilbake og få renset sårene. Det gjør grusomt vondt, sa Arvesen til NTB.

Han la til med et smil at tidligere var det bare vondt å presse seg og sprenge barrieren på sykkelen. Nå gjør det vondt etter at løpene er over også.

Satsar igjen torsdag

Torsdag håper Arvesen på å kunne kjøre temmelig aktivt igjen. Han får frie tøyler til å kjøre sin egen sjanse på etappen til Chartres. Men om han helt har glemt det stygge veltet fra mandag gjenstår å se. (©NTB)

Siste saker:
Siste saker:
Flere saker: ALT OM ROMSDAL

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no