skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Tour de France

Kurt Asle Arvesen har sett seg ut flere etapper der det kan gå mot seier i Tour de France. I fjor måtte Arvesen gi seg etter skader. Lørdag tråkker ekstremrittet i gang igjen.

Publisert 28.06.2005 12:15.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Kurt Asle Arvesen sier til NRK at han har sett seg ut flere etapper der det kan være aktuelt med seier. - Ja, etappene nummer 12, 17, 18 og 19 kan så absolutt være etapper der jeg kan gå av med seieren sier Arvesen.

Kurt Asle Arvesen hadde flere fall under Tour de France i fjor. Foto:Scanpix.

Klatreetapper

Dette er etapper med bratte stigninger. - Ja, der er det mye både oppover og nedover, sier Arvesen. Der er kanskje ikke altfor store bakker, men slike bakker som fungerer godt for meg, sier han.

Tor de France går over 360 mil, der er totalt 21 etapper, derav 9 flate og 6 fjelletapper. Det er med andre ord tøffe tak i Tour de France.

Fungerer

- Jeg kjenner at kroppen fungerer og beina svarer, sier Arvesen.

I dag og i morgen samles de store lagene utenfor Nantes, der starten går på lørdag.

Fokus

- Vi drar til Frankrike i morgen, og så blir det å forberede oss så godt som mulig. Vi skal kjøre gjennom lagtempoløypa onsdag, så nå er det fullt fokus på Tour de France, sier Arvesen til NRK.

Siste saker:
Siste saker:
Flere saker: ALT OM ROMSDAL

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no