Helenas kjøkken - bannerskilleTips ossskilleBildegallerierskille_slutt
Vestfold Programmer 3_1
Her er du: NRK.no > Papirkurv > Buskerud, Vestfold, Telemark GAMLE TING (10.5.2004) > Programmer NRK Vestfold Sist oppdatert 12:12
Været
SE OGSÅ:


Aktuelt:
Programmer:
Andre medier:
TIPS OSS >
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Dada fra Clubstrophobia!

Clubstrophobia heter bandet. Jostein Berntsen heter frontfiguren. Han er 30 år, lege og ikke minst - sandefjording.

Publisert 23.04.2003 14:30.
Av Marit Aune

Elektronika uten et strengt oppsett er kanskje den beste måten å beskrive Clubstrophobia sin musikk på.

Første CD med navnet Dada er gitt ut og kritikkene er så absolutt gode. Bandet består ikke av mange faste folk, men oppdateres hele tiden med nye musikere.

Musikkvideo som åpner dører

Sangen "Vegas" er det allerede blitt musikkvideo av, laget av Slinky Pictures.

Slinky Pictures er et engelsk animasjonsfirma som laget animasjonene til U2s "Elevation Tour" og den siste Travis-turneen.

Nå vil de inn på musikkvideomarkedet og gjør det ved å lage "skrytevideo" for Clubstrophobia.

- En kjempegod deal for oss. Vi fikk både produsert videoen for en billig penge og promotert den godt i utlandet, sier Jostein Berntsen.

Videoen vises daglig på musikkprogrammet Svisj på NRK 2.

Fant vokalist i gymsalen

Da Jostein og trompetisten Jan Erik Reknes startet bandet, manglet de vokalist. Det fant de imidlertid da de vikarierte for et storband i en gymsal i Jondalen.

Vokalisten i bandet hadde i følge Jostein "stemme som et fyrverkeri". De bestemte seg for å huke tak i henne når hun var blitt noen år eldre og flyttet til byen.

Det gjorde de også. To år etterpå da de møtte Anne igjen på nattjazzen i Bergen. Clubstrophobia er ukens artist i NRK Vestfold i uke 17.

Bakgrunn: Ukas artist i NRK Vestfold (14.11.2002)
Siste saker:
Flere saker: ALT OM UKAS ARTIST

 

Østafjells

Buskerud, Telemark og Vestfold har nye sider:

Teknisk feil på wap

På grunn av tekniske problemer er det ikke mulig å lese våre nettsider via mobiltelefon. De blir ikke oppdatert, men det jobbes med å finne en løsning på problemet.


Husker ikke drapet

Den 44 år gamle Nøtterøy-mannen som er tiltalt for forsettelig drap på kona, fikk panikk da han skjønte at hun var død.Han hevder at han ikke husker at han drepte sin kone med hammer.

Kvikksølv funnet i naturreservat

Kvikksølv er et av flere giftstoffer som renner ut i Kortenbekken i naturreservatet Ihlene i Tønsberg. Fylkesmiljøvernsjef Werner Olsen ser svært alvorlig på saken.

 
10 SISTE NRK VESTFOLD
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no