Helenas kjøkken - bannerskilleTips ossskilleBildegallerierskille_slutt
Vestfold Programmer 3_1
Her er du: NRK.no > Papirkurv > Buskerud, Vestfold, Telemark GAMLE TING (10.5.2004) > Programmer NRK Vestfold Sist oppdatert 12:12
Været
SE OGSÅ:


Aktuelt:
Programmer:
Andre medier:
TIPS OSS >
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Kunstrock fra Tønsberg

Tønsbergbandet X-Pleasure har jobbet i tre år med sitt debutalbum. Nå er det endelig ferdig og de fem bandmedlemmene er klare for publikum.

Publisert 10.03.2003 14:10. Oppdatert 10.03.2003 14:47.
Av Marit Aune

Fotograf: Jan Roger Bodin
Det er en gjennomtenkt cd som kommer fra X-Pleasure. Guttene i bandet forteller at det er en sammenheng på cd-en både melodiøst og tekstmessig. Konseptalbum kaller de det.

- Alt henger sammen som en historie, sier vokalist Dan Heide Syversen. Produsent Anders Buaas, som eier plateselskapet Norway Records, sier at det å lage et konseptalbum også er en reaksjon mot den "hitbaserte samleplatetrenden". En trend han mener gjør at man ikke får et helt inntrykk av en cd.

Liveband

X-Pleasure er et band som elsker å spille live. Hjemmepublikummet er absolutt ikke å forakte, selv om de fikk spille på "kickoff-partyet" til By:Larm i fjor og har gjort en spillejobb i tilknytning til Quartfestivalen. For ikke å glemme at de varmet opp for Briskeby da de spilte i Tønsberg.

- Litt ekstra må Tønsberg-publikummet få, sier et band som ofte lager litt ekstra show når de spiller i hjembyen.

Fotograf: Jan Roger Bodin

Håper på noe stort

X-Pleasure-medlemmene legger ikke skjul på at de har store forventninger til sin første cd-utgivelse. Både godt salg og mye oppmerksomhet er noe de selvfølgelig kunne tenke seg. Men alle understreker at de er fornøyd med det de har oppnådd allerede, og konsentrerer seg heller om musikken enn å drømme om fremtiden.

Det er lov å spørre likevel: Er dette et nytt suksessband fra Vestfold?

Bakgrunn: Ukas artist i NRK Vestfold (14.11.2002)
Siste saker:
Flere saker: ALT OM UKAS ARTIST

 

Østafjells

Buskerud, Telemark og Vestfold har nye sider:

Teknisk feil på wap

På grunn av tekniske problemer er det ikke mulig å lese våre nettsider via mobiltelefon. De blir ikke oppdatert, men det jobbes med å finne en løsning på problemet.


Husker ikke drapet

Den 44 år gamle Nøtterøy-mannen som er tiltalt for forsettelig drap på kona, fikk panikk da han skjønte at hun var død.Han hevder at han ikke husker at han drepte sin kone med hammer.

Kvikksølv funnet i naturreservat

Kvikksølv er et av flere giftstoffer som renner ut i Kortenbekken i naturreservatet Ihlene i Tønsberg. Fylkesmiljøvernsjef Werner Olsen ser svært alvorlig på saken.

 
10 SISTE NRK VESTFOLD
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no