Bon Jovi. Foto: Scanpix / Mike Segar, Reuters.

Bon Jovi. Foto: Scanpix / Mike Segar, Reuters.

Neida, han er ikke død

Tirsdag måtte Bon Jovi gå ut og avkrefte ryktene om sin egen død.

Skrevet av:
Publisert 10:34 20 desember, 2011
Dailynewbloginternational. Foto: Skjermdump.

Dailynewbloginternational klarte å skape frykt for at Jon Bon Jovi var død. Foto: Skjermdump.

Mandag kveld begynte et lite trivelig rykte å svirre på nettet. Bon Jovi er død! Ifølge bloggen Dailynewbloginternational var rockestjerna blitt funnet død på et hotellrom i New Jersey. Og i dagens digitale verden sprer den slags seg som kjent rimelig raskt på ryktebørsen.

Riktig nok har John Francis Bongiovi, som er vokalistens egentlige navn, sagt at bandet skal ta en skikkelig pause fra musikken. Men dette var kanskje litt drøyt?

Alle fans av allsangkongen kunne imidlertid heldigvis raskt puste letta ut da det viste seg at bloggen bare hadde kopiert Los Angeles Times’ sak fra 2009 om Michael Jacksons død, melder LA Times.

Bloggen hadde bare forandra på noen ord og detaljer for å få det til å passe med New Jersey-rockeren.

Jon Bon Jovi var også raskt på den digitale banen for å avlive ryktet og via Twitter og Facebook posta han et bilde av seg sjøl der han holder opp en plakat med påskriften «Heaven looks a lot like New Jersey».

Bon Jovi. Foto: Promo.

Bon Jovi avliver ryktet om sin egen død. Foto: Promo.

Tags: , ,

Del "Neida, han er ikke død"
 

2 kommentarer på “Neida, han er ikke død”

  1. Bandet tar ikke en så lang pause da…de skal nemlig være hovedband på en stor festival, Bamboozle, i Asbury Park, NJ 20. mai 2012 og de holder dessuten på med sin nye studioplate så en «skikkelig pause» fra Bon Jovi er det nok ikke :-D . Og dette idiotiske ryktet…noen folk trenger seriøst hjelp hos profesjonelle terapeuter. Man SPØKER ikke om noens død overhodet synes nå jeg! Men liker at han har sans for humor og viser dette bildet hehe. Visste at han ville finne på noe småkomisk for å lette på stemninga og bekrefte dette idiotiske syke ryktet.

  2. Bandet tar ikke en så lang pause da…de skal nemlig være hovedband på en stor festival, Bamboozle, i Asbury Park, NJ 20. mai 2012 og de holder dessuten på med sin nye studioplate så en «skikkelig pause» fra Bon Jovi er det nok ikke :-D . Og dette idiotiske ryktet…noen folk trenger seriøst hjelp hos profesjonelle terapeuter. Man SPØKER ikke om noens død overhodet synes nå jeg! Men liker at han har sans for humor og viser dette bildet hehe. Visste at han ville finne på noe småkomisk for å lette på stemninga og bekrefte dette idiotiske syke ryktet.

Legg igjen en kommentar