Våre utvalgte dokumentarer

Svensk dokumentar. Hvordan går det med Kenta og Göran nå? De var med i skinhead-gjengen som ble filmet av Sveriges Television på slutten av 1980-tallet.
Br. dokumentar. Hvem er hun egentlig, denne karismatiske, sjarmerende eks-hockey-mammaen? For å finne det ut har Nick Broomfield kjempet seg gjennom isende kulde i Alaska og lett etter venner, fiender og kolleger som kan sette ham på sporet. (Sarah Palin: You Betcha!)
Den tyske forfatteren og journalisten Günther Wallraff er blitt en legende. Nærmere 70 år gammel kjemper han fortsatt mot urett og maktmisbruk med sine overraskende metoder. (7:8)
Br. dokumentar. Den sterke konkurransen mellom de to lavkost-flyselskapene, Ryanair og EasyJet, har endret flyvanene i Storbritannia. Dette er en historie om spesielle personligheter og store penger. Norsk kommentar: Christian Borch (Flights and Fights - Inside the Low Cost Airline)
Dokumentarserie. (7:35)
Vi følger den bestselgende historikeren og forfatteren Geert Mak på en praktfull reise, geografisk og historisk, gjennom det 20. århundret i Europa.

Flere utenriksnyheter