skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
Nettmøte 3_1
Her er du: NRK.no > Nettmøte Sist oppdatert 11:10
DEBATTÉR
Når vi ikke har nettmøte kan du debattere med andre brukere på NRK.no. Velg mellom mange typer temaer, eller start din egen debatt.
 
 
 
Nettmøte i Faktor: Tirsdag 13. desember kl.10-11
Illustrasjon. Foto: Scanpix
En lyd, en lukt, en brå bevegelse sender dem tilbake til krigen. På vakt mot mulige trusler, skanner de omgivelsene hele tiden. Menneskemengder på en buss eller et kjøpesenter, skaper en angst de ikke holder ut.
Kropp og sinn er i alarmberedskap 24 timer i døgnet.
Dette er PTSD, Post traumatisk stress syndrom.
Se dokumentaren på Nett-TV her!

Nettmøte om selvangivelsen

- Folk har klart å spørre om utrolig mye, men vi har ikke klart å svare på alt, konkluderte advokat Tore Fritsch i Skattebetalerforeningen etter nettmøtet på NRK.no om selvangivelsen.

Ane og Trond Espen fra ”Svarte penger” svarte

Var nakenscenene pinlige? Er det vanskelig med barn på settet? Hvor flinke var de på skolen? Ane Dahl Torp og Trond Espen Seim fra "Svarte penger hvite løgner" svarte leserne - direkte på nett!

Blir gjerne landslagstrener - i Brasil

Jon Michelet svikter både "mossekråkene" og landslaget til fordel for sambafotballen.
Jeg vil gjerne bli landslagstrener i fotball. Men ikke for Norge. Gi meg Brasil, og jeg stiller som trener i morra den dag!
Les svarene her!
Se bildene!

- Jeg pusler med en ny roman

Kurt-bøkene ble til etter at Erlend Loe fulgte en kompis til kaia. Erlend Loe flirer og koser seg, når han skriver Kurt-bøkene. Dessuten skriver han på en ny roman. Les om dette og de andre svarene fra nettmøtet!
Les svarene her!

Saabye Christensen om å skrive

Lars Saabye Christensen leser aldri romaner i skriveperiodene sine. Da han var femten år, leste han "Sult" av Knut Hamsun.
- Den snudde opp ned på alt, forteller han.
Les svarene her!
Se bildene fra nettmøtet!

Nettmøte med Per-Kristian Foss

Finansminister Per-Kristian Foss svarte på spørsmål om oljefond, skatt og mye mer i nettmøte på NRK.no torsdag. Les svarene til finansministeren her!

Pressa sitt favoritt-offer

- Det gjeld å ikkje "deppe", skriv KrF-leiar Valgerd Svarstad Haugland. I nettmøte på NRK.no vart ho spurd korleis det var å vere pressa sitt favoritt-offer.

Usynlege RV i nettmøte

Under nettmøtet på NRK.no onsdag vart RV-leiar Torstein Dahle skulda for å vere usynleg. Dahle var samd, men skulda på media.

Ikkje 6-timarsdag no

- Eg forstår godt at du gjerne vil ha 6 timarsdag med full løn, men eg trur ikkje det blir innført i overskueleg framtid, svarar Jens Stoltenberg i nettmøte på NRK.no.

 
HVEM VIL DU HA NETTMØTE MED PÅ NRK.no?


 
 
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no