skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
Nettmøte 3_1
Her er du: NRK.no > Nettmøte Sist oppdatert 11:10
DEBATTÉR
Når vi ikke har nettmøte kan du debattere med andre brukere på NRK.no. Velg mellom mange typer temaer, eller start din egen debatt.
 
 
 

Ane og Trond Espen fra ”Svarte penger” svarte

Var nakenscenene pinlige? Er det vanskelig med barn på settet? Hvor flinke var de på skolen? Ane Dahl Torp og Trond Espen Seim fra "Svarte penger hvite løgner" svarte leserne - direkte på nett!

Publisert 13.02.2004 09:49. Oppdatert 19.02.2004 15:52.
SE OGSÅ:
Av Pål Hovengen Plassen

Les hva de to svarte
Ane Dahl Torp og Trond Espen Seim svarer på spørsmål fra seerne.
NRK Drama har opplevd stor suksess med vinterens storsatsning ”Svarte penger – hvite løgner”. På det meste har nesten 900 000 seere fulgt med på livet til Trude og Sverre. Torsdag 19. februar svarte Ane og Trond Espen direkte på NRK.no om hvordan de hadde opplevd å jobbe med serien "Svarte penger - hvite løgner".

Over 70 spørsmål kom inn under det timeslange nettmøtet, og Ane og Trond Espen klarte å svare på de fleste.
-Kjempekoselig at så mange følger med og at de engasjerer seg i karakterene. Dette var moro, sa de to da de hadde svart på siste spørsmål.


Sverres dilemma

Her møter vi politimannen Sverre Fjeld fra Elverum, som får jobb på Stovner politistasjon i Oslo. Ute på patrulje kommer han i kontakt med Trude, en ung alenemor som gjennom ekskjæresten Affen er trukket inn i et kriminelt belastet miljø. Etter hvert begynner Sverre å engasjere seg mer enn sunt er for å hjelpe Trude og hennes lille datter Sara til å få et bedre liv. Han havner i et moralsk dillemma i skjæringspunktet mellom samvittigheten og loven, og blir fanget i et spill som får livet hans til å bli helt annerledes enn han hadde tenkt seg.

Troverdig

Trond Espen Seim spiller hovedrollen som Sverre i den nye serien. Han synes serien gir et godt bilde av hvor vanskelig det kan være å skille jobb og privatliv.
- Etter å ha jobbet lenge med denne serien så ser jeg godt hvorfor jeg selv ikke kan bli politi, til det er jeg nok for redd. Jeg er imponert over hvordan politiet håndterer de stadig nye utfordringene de står overfor, og hvordan de hele tiden må veie sine beslutninger fordi det vil bli så store konsekvenser om de feilbedømmer en situasjon, sier Seim.
Ane Dahl Torp spiller alenemoren Trude. Hun beskriver det som sin drømmerolle.
Anes lille hund Jonas slappet godt av når han besøkte NRK Drama.
- Trude har en hel verden full av problemer. Hun er kompleks og hun opptrer på en utrolig uforutsigbar måte. Det er slike roller man sjelden får, sier Torp.

LENKER

 
HVEM VIL DU HA NETTMØTE MED PÅ NRK.no?


 
 
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no