skilleTores Viking-blogg skilleAlt om Nokas-rettssakenskilleVæret i Rogalandskille_slutt
Toppbanner Sport Rogaland 3.1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Rogaland > Sport NRK Rogaland Sist oppdatert 16:40

Viking slo Bryne i lokaloppgjør

Fans fra begge lag møtte mannsterke opp.
Viking trygget sin plass på toppen av Tippeliga-tabellen da de slo Bryne 3-1 på Bryne stadion onsdag kveld.

Publisert 02.05.2001 20:17. Oppdatert 03.05.2001 15:51.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Erik Nevland, Erik Fuglestad og Bjarte Lunde Aarsheim scoret Vikings mål, mens Ole Hjelmhaug ble Brynes eneste målscorer i lokaloppgjøret.

Etter seks minutter sendte Erik Nevland Viking opp i ledelsen etter et innlegg fra Morten Berre.
I andre omgang treffer Erik Fuglestad nydelig og gir Viking 2-0 etter åtte minutter. Ballen går rett i vinkelen fra 17 meter.

Dermed våkner Bryne og fire minutter senere kan Ole Hjelmhaug vekke jubelen på Bryne stadion i det han reduserer til 2-1 etter krangling foran målstreken.

Bjarte Lunde Aarsheim
Det ser lenge ut til å bli sluttresultatet, men 36 minutter ut i andre omgang får kaptein Bjarte Lunde Aarsheim kjempetreff og gir Viking 3-1 ledelse.

Et knallhardt stangskudd fra Bryne i kampens siste sekunder ga håp om reduseringer, men resultatet ble 3-1.

Lokaloppgjøret på Bryne Stadion har vakt stor interesse, 8919 personer betalte for å se kampen.