skilleTores Viking-blogg skilleAlt om Nokas-rettssakenskilleVæret i Rogalandskille_slutt
Toppbanner Sport Rogaland 3.1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Rogaland > Sport NRK Rogaland Sist oppdatert 16:40

Uavgjort for Bryne

Bryne hangler i opprykkskampen. Søndag ble det bare 1-1 borte mot Mandalskameratene. Det var et rettferdig resultat i knokkelkampen.

Publisert 12.09.2005 08:33.

Bryne sløste bort sjansen til å ta innpå Stabæk på opprykksplassen, og lagets eget grep om kvalikplassen er i ferd med å glippe. Mandalskameratene har på sin side en liten luke ned til nedrykkslagene.

Tidligere MK-spiller Inge Nilsen skjøt Bryne i ledelsen etter 56 minutter. Etter sesongen blir Nilsen igjen Mandalskamerat.

Fem minutter senere utlignet hjemmelaget da Tor Olve Fagnastøl scoret etter en cornersituasjon.
Fagnastøl og Nilsen er bestevenner og tidligere stopperkolleger. Førstnevnte var MKs bestemann, mens banens beste var Brynes Marek Lemsalu.