Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Sport NRK Troms og Finnmark Sist oppdatert 13:55

Slapp inn billige mål

Bryne ble for sterke og vant 3-0 mot Alta på Alta Idrettspark i søndag kveld. Ved pause ledet Bryne 1-0, etter at Alta hadde dominert spillemessig i 1. omgang.

Publisert 08.08.2005 07:18.
Av Einar Korneliussen

Stor sjanse til Alta i åpningsminuttene, men det siste sparket på ballen blir for dårlig. Alta spilte en god 1. omgang, og kom til mange avslutninger, men det ble for puslete foran mål.

Bryne var farlig på kontringene og i det 25 minutt tok de ledelsen.

15 minutt ut i 2. omgang øker Bryne til 2-0, etter svakt forsvarsspill av Alta. Og det blir tydeligere forskjeller på bunn og topplagene.
– Vi slipper inn altfor billige mål. Det har vært vårt problem gjennom hele sesongen og som vi er nødt til å luke bort hvis vi skla klare å ta noen poeng, sier Altas midtstopper Øyvind Pedersen.